İzleyenlerin 'Bu Bununla Olur mu Şimdi?' Diye Tepki Gösterdiği En Uyumsuz 18 Dizi Çifti

Türk televizyonlarında izlediğimiz bazı dizilerdeki çiftler öylesine uyumlu olur ki 'keşke gerçek hayatta da beraber olsalar' diye hayıflanır dururuz. Peki ya bunun tam tersini düşünürsek. Evet, TV dizilerinde uyumsuzluğun kitabını yazan çiftler de vardı. Peki kimlerdi bu en uyumsuz çiftler?

1. Öykü Karayel ve Akın Akınözü'ün başrolünü paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisine başından beri alışamamıştık. Sanıyoruz ki sebebi iki başrol oyuncusunun bir türlü inanamadığımız aşkındandı...

2. Kıvanç Tatlıtuğ ve Zeynep Farah Abdullah'ın her ikisi de muazzam oyuncular olsa da ikilinin aşkı bizi asla ikna etmemişti. Kurt Seyit ve Şura'nın ekran ömrü de sanıyoruz ki bu yüzden kısa sürdü.

3. Beren Saat'i Kıvanç Tatlıtuğ'suz düşünemediğimizden midir nedir bilmiyoruz ama Ekin Koç'la uyumu hiç mi hiç olmamıştı. Şimdi kimse kusura bakmasın yani. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de izlediğimiz ikili, Kösem Sultan ve I. Ahmed'in aşkını anlatıyordu.

4. Özcan Deniz ve Aslı Enver uyumuna en başından beri anlam veremesek de İstanbullu Gelin'in senaryosu ve oyunculukları öylesine sağlamdı ki Süreyya ve Faruk'a alışamasak da diziyi genel olarak çok sevmiştik! Belki başka partnerlerle daha uyumlu olabilirlerdi.

5. atv'nin kısa ömürlü dizisi Ölene Dek'in iki başrolü Fahriye Evcen ve Engin Akyürek, bizi asla tatmin etmemişti. Biz bir çifti bağrımıza basmadıkça diziye bağlanamıyoruz sanırım...

6. Yusuf Çim ve Merve Boluğur'un partnerliği hiç olmamıştı şimdi doğruya doğru! İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan ikiliyi çoğu izleyici benimseyememiş olacak ki çabucak final yaptı.

7. Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu'yu ayrı ayrı çok seviyoruz ama sizin uyumunuz bizi maalesef tatmin edemedi... Bu Şehir Arkandan Gelecek konu itibariyle başarılı bir dizi olsa da önce ten uyumu arıyoruz!

8. Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ı görür görmez 'bunlardan olmaz' desek de maalesef yapımcılar izleyicilerin sesini duyamıyor. Gecenin Kraliçesi dizisinde izlediğimiz ikiliye kanımız bir türlü kaynamadı.

9. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'yu halihazırda izlediğimiz Çöp Adam, partner uyumu açısından biraz havada kaldı. Reytingleri fena olmasa da başrollerde farklı isimleri görsek sanki daha hoş olacaktı.

10. Hayatımın Aşkı dizisinde partner olan Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu gözümüzde asla olmadı ve tabii diziye de ısınamamamıza sebep oldu. Bu romantik komedi maalesef erken final yaptı.

11. Emrah ve Burcu Kıratlı'nın reyting rekorları kıran dizisi Aşk ve Mavi, yan karakterlerin apayrı hikayeleri ve aşiret temalı olduğu için tam da Türk izleyicilerin beğeneceği türde olsa da bu partnerlik pek olmamıştı.

12. Ne Münasebet adlı komedi dizisinde izlediğimiz Pelin Akil ve Sarp Levendoğlu'nun uyumu biraz havada kalmıştı. Yine de dizi sayılı komedi dizileri arasında iyi bir performans sergilemişti.

13. Kıvanç Tatlıtuğ ve Öykü Karayel Kuzey ve Güney dizisinde inanılmaz bir performans sergileseler de onları bir türlü tam olarak kafamızda oturtamadık. Kuzey ve Cemre'nin aşkı açıkçası çok da kalıcı olamadı.

14. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı Siyah İnci'de ikili Hazal ve Kenan adlı iki imkansız aşığa hayat vermişti. Berk Hakman ve Tolgahan Sayışman arasında kalan Hande Erçel, her iki partneriyle de olmamıştı.

15. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ı çift olarak izlediğimiz Kefaret dizisinde ikili dizinin sonunda mutlu sona ermişlerdi. Fakat bizim gözümüzde pek olmamıştı bu çift.

16. Halit Ergenç ve Vahide Perçin'in partnerliği, Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu nedeniyle diziden ayrılmasıyla başlamıştı. Dizide bir anda birkaç yıl ileri gidilmiş ve Hürrem Sultan'ı Vahide Perçin canlandırmıştı. Tabii Meryem Uzerli'yle olan o tutkulu elektriği burada yakalayamadık.

17. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun kısa süren dizisi Çarpışma özellikle Tatlıtuğ'un hayranlarını epey heyecanlandırsa da ikilinin uyumu bir türlü yakalanamamıştı. Haliyle dizi de kısa süre sonra sona erdi.

18. İbrahim Çelikkol ve Özgü Namal'ı izlediğimiz Merhamet dizisi ekranların en sevilen yapımlarından olsa da Çelikkol ve Namal'ın partnerliğine bazıları alışamamıştı. Açıkçası bizim de pek alıştığımız söylenemez...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Hayranlarının Shiplemekten Bıkmadığı 13 Dizi Çifti
Onları Ayrı Görmek İstemiyoruz! Aralarındaki Muazzam Uyumdan Dolayı İkinci Kez Partner Olan 14 Dizi Çifti
Onlar Gibisi Gelmedi: Aşklarının Etkisinden Hâlâ Çıkamadığımız En Çok Özlenen 20 Dizi Çifti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
26.02.2023

18 fena değildi

26.02.2023

hatta gayet iyiydi

26.02.2023

Bence Özcan Deniz antipatik bulunan bir oyuncu olduğu için çok sevilen Aslı Enver'in yanına yakıştıramadım birileri. Yoksa çok tatlı bir çifttiler. Benim kafamdaki listede ilk üçe girerler. Ben bu dizinin sahnelerini izlemeye doyamıyorum hala. Şu uyumu nasıl inkar edersiniz ya, taş olursunuz yani https://youtu.be/SP9FTaz48SQ

26.02.2023

#13 Kanal D'nin bazı dizilerde başrol oyuncusu kadınları diğer kadınlardan resmen çirkin göstermek gibi bir huyu var. Yaprak Dökümü'nde mesela Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır' ın güzelliği diğer dizilerinde meydana çıkmıştı resmen. Kuzey Güney'de de bu durum vardı. Yani şimdi kimse inkar etmesin Öykü Karayel çok iddialı bir güzel değil. Dizideki diğer kadın oyuncular olan Bade işçil ve Merve Boluğur'da oldukça güzel. Durum buyken Merve Boluğur ve Bade işçil her zaman saçı kıyafeti ve makyajıyla göz kamaştırırken Öykü Karayel sadeliktende öte pespaye. Mesela bir bölümde parti var Bade İşçil omuzlarını açıkta bırakan dar kırmızı elbise ve düz sarı saçlarıyla ateş ederken Öykü Karayel'ün saçı apar topar kalemle tutturulmuşçasına bir topuz, üzerinde yuvarlak yaka füme rengi bir elbiseyle o kadar sönüktü ki.

26.02.2023

Yani tamam birinin başrol olması için müthiş bir güzelliğe sahip olması gerekir algısına bende kızıyorum ama o dizide Öykü Karayel'in canlandırdığı Cemre dizideki üç yakışıklı erkeğin de peşinde dolaştığı, modellik geçmişi olan bir genç kız olarak daha iddialı bir görünüme bürümelerini beklerdim. Ben Kuzey Güney dizisi yüzünden Öykü Karayel'i Çirkin bulurdum hatta. Kalp Atışı'nda ne kadar kadınsı ve güzeldi

TÜM YORUMLARI OKU (12)