İzleyenleri Ekran Başına Kitleyen 'Mindhunter'daki Seri Katillerin Gerçek Hayattaki Görüntüleri Sizi Çok Şaşırtacak!

Charles Manson inanılmaz benziyor 😱

UYARI: Bu içerik bol miktarda SPOILER içerir!!

1. Dennis Rader, namı diğer BTK Katili

Dennis Rader 1974 ve 1991 yılları arasında 10 kişiyi öldürmüş ve yetkililere dalga geçmek için ipuçları bırakmıştır. BTK adı ise 'bind, torture, kill' yani 'bağla, işkence et, öldür' anlamına gelir. Rader 2005 yılına kadar yakalanamadı fakat şu anda 10 tane ömür boyu hapis cezası var. Dizide ise Dennis'i Sonny Valicenti oynuyor.

2. David Berkowitz, namı diğer Sam'in oğlu

1976 ve 77 yılları arasında New York'ta 6 kişiyi öldüren David, bu emirleri komşusu olan Sam Carr'ın bedeni şeytan tarafından ele geçirilmiş köpeğinden aldığını iddia ediyordu. 1977 yılının Ağustos ayında yakalanan David, ardarda 6 tane 25 yıllık hapis cezasına çarptırıldı. Dizide kendisini Oliver Cooper canlandırıyor.

3. William "Junior" Pierce

William Pierce şartlı tahliyeyle dışarıda olduğu 1970 ve 71 yıllarında 9 kişiyi öldürme suçundan hüküm giydi. Şu anda ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Dizide William'ı Michael Filipowich canlandırıyor.

4. William Henry Hance

1977 ve 78 yıllarında 3 kişiyi öldüren William Henry Hance, 1994 yılında elektrikli sandalye cezasına çarptırılarak öldü. Dizide Henry'yi Corey Allen canladırıyor.

5. Elmer Wayne Henley Jr.

1970 ve 73 yılları arasında seri katil Dean Coril'in 28 erkeği kaçırıp öldürmesine yardım eden Elmer, 1973 yılında Dean Coril'i kendisi vurdu ve öldürdü. Daha sonra ise 99 yıllık hapis cezasına çarptırıldı. Robert Aramayo ise dizide Elmer'ı oynuyor.

6. Ed Kemper

Ed Kemper 6 genç kadını öldürdü, daha sonra kendisine 'Co-ed Katili' lakabı verildi. Bunun dışında büyük annesi ve annesi de dahil ailesinin birçok ferdini öldüren Ed, kurbanlarının uzuvlarını ve başlarını kesiyordu. Şu anda hapiste olan Ed, eşzamanlı sekiz ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Dizide Kemper'ı Cameron Britton oynuyor.

7. Charles Manson

Kendisi aslında tam anlamıyla bir seri katil değil. Charles, kötü şöhretli Manson Ailesi'nin çete lideri. Bu ailenin üyeleri 1969 yılında 9 kişiyi öldürdü. Manson ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ve 2 yıl önce cezaevinde yaşamını yitirdi. Dizide Manson'ı Damon Herriman canlandırıyor.

8. Tex Watson

Tex, Manson ailesinin ana üyelerinden bir tanesi. 7 kişinin öldürülmesine yardım eden Watson ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Dizide ise Christopher Backus Tex'i canlandırıyor.

9. Paul Bateson

1979 yılında bir gazeteciyi öldürdüğü için hüküm giyen Paul Bateson'ın, aynı zamanda Manhattan'da birkaç erkeği öldürdüğünden şüpheleniliyor. 20 yıl hapis cezası alan Paul, 2003 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Dizide kendisini Morgan Kelly canlandırıyor.

10. Wayne Williams

Atlanta Çocuk Cinayetleri'nin de suçlusu olduğuna inanılınan Wayne Williams, 2 yetişkin insanı öldürmekten hüküm giydi. Şu anda 2 ömür boyu hapis cezası nedeniyle cezaevinde. Dizide Christopher Livingston Wayne'yi canlandırıyor.

11. FBI Ajanları: Holden Ford

Mindhunter'daki en önemli rollerden biri olan Holden Ford, Jonathan Groff tarafından canlandırılıyor.

12. Bill Tench

FBI ajanı olan Bill Tench'i dizide Holt McCallany canlandırıyor.

13. Dr. Wendy Carr

Mindhunter'ın mantık konusundaki sesi olan Dr. Wendy Carr'ı Anna Torv canlandırıyor.

14. Kevin Bright

Kevin Bright BTK Katili'nden sağ kurtulan tek insan. Bu katilin davasını araştırması için Kevin Bright devreye giriyor. Kevin'ı Andrew Yackel canlandırıyor.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
AK Partili Mücahit Birinci’den Şebnem Bursalı’ya Sert Tepki: “Partiden Defolup Gitsin”
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
YORUMLAR
23.08.2019

9-10 kişiyi öldüren beyaz katiller ömür boyu hapsedilmişler. 2 kişi öldüren siyahi katil elektrik sandalyesine oturtulmuş. Burda bile ırkçılığı hissetmek mümkün.

23.08.2019

Benim de anında bu dikkatimi çekti.

23.08.2019

Mansonu oynayan adam sanki ikizi gibi.

23.08.2019

En psikopatı BTK: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu. İnternete bağlar, verdiği hizmetle işkence eder, aldığı vergiler ile öldürür.!! Ed kemper polis tarafından yakalanamıyor ve kendisi teslim olmuş bir suçlu. Not Spoiler değildir :D

TÜM YORUMLARI OKU (12)