İzlerken Size Evdeki Yalnızlığınızı Unutturacak Arkadaşlık Temalı 14 Dizi

Yalnızlık mı? Onları izlerken asla! Herkesin hayalini kurduğu arkadaşlığı yaşatan işte o güzel diziler...

Toplayın pılınızı pırtınızı arkadaşlarla eğlenceye çıkıyoruz! 😎

Sıralama IMDb puanlarına göre yapılmış, dizi açıklamaları Beyazperde.com'dan alınmıştır.

14. Dawson's Creek / 1998 - 2003

IMDb 6,6

1998'den 2003'e tam altı sezon yayınlanan Dawson's Creek; kurmaca bir kasabada yaşayan gençlerin, çocukluk yıllarından üniversiteye uzanan yolda başlarından geçen maceraları, arkadaşlık bağlarını, aşklarını ve en nihayetinde hayatla yüzleşmelerini anlatmaktadır. Dawson, Pacey, Joey, Jen ve diğerleri..

13. Glee / 2009 - 2015

IMDb 6,7

Glee müzikal kavramına yeni bir soluk getiren ve akımın öncülüğünü yapan dizi oldu. Bir lisede kurulan müzik kulübüne katılan öğrenciler, onları çalıştıran hocaları ve tamamen karşı saftakiler arasındaki çekişmenin anlatıldığı hikayede, seçilen sevilen şarkıların uyarlanmasıyla kulakların pası da siliniyor. Birbirinden orijinal karakterlerin yer aldığı Glee Club, katılan herkesin hayatında unutulmaz anlar yaşayacakları bir yer haline gelecektir.

12. 2 Broke Girls / 2011 - 2017

IMDb 6,7

Aynı restaurantta çalışan Max ve Caroline birbirlerinden çok farklı, ancak aynı çalışma ortamında bulunmak zorunda kalan iki garson kızdır. Max; hoyrat, sokaklara alışık, kendine pek güvenmeyen ve hayattan pek bir beklentisi olmayan bir karaktere sahipken, Caroline; Max'in aksine hırslı ve özgüven sahibidir. Ne de olsa zamanında oldukça iyi bir yaşam tarzı sürmüş, ancak işlerin değişmesiyle kendini bir anda garson olarak bulmuştur.

11. Friends from College / 2017 - 2019

IMDb 6,9

Sıkı dost olan üniversite arkadaşları Ethan, Lisa, Sam, Nick, Max ve Marianne mezun olduktan yirmi yıl sonra tekrar bir araya gelir. Kırklı yaşlara merdiven dayayan grup, eski içiçe geçmiş, komplike arkadaşlıkların ve bitmiş ilişkilerinin nostaljisi ile yetişkin hayatlarının dengesini eğlenceli bir şekilde keşfeder. Geçen yılların aşkı daha kolay hale getirmediği ise kısa zamanda anlaşılır.

10. Happy Endings / 2011 - 2020

IMDb 7,7

Dave ve Alex, yıllardır çevrelerindeki arkadaşlarını bir araya getiren bir çifttir. Ama ayrılık gelip de kapıyı çaldığında, eşyaları paylaşmaktan daha önemli olan bir şey vardır, arkadaşları paylaşmak! Dave ve Alex'in ayrılığının ardından arkadaş grubu bir arada kalmayı başarabilecek mi, yoksa herkes kendi tarafını mı seçecek? Dave ve Alex'in arkadaş olarak kalma düşünceleri ortamı biraz yumuşatsa da, anlaşmazlıklar kapıda sıra beklemektedir.

9. New Girl / 2011 - 2018

IMDb 7,7

Sevgilisinden yeni ayrılan Jess, üç erkekle birlikte aynı eve taşınmak zorunda kalır. İnsan ilişkilerinde pek başarılı olamayan Jess, evde geçirdiği süre içerisinde hem kendini geliştirme fırsatı bulacak, hem de erkeklerin dünyasını yakından tanıyacaktır.

8. That '70s Show / 1998 - 2006

IMDb 8,1

Wisconsin'de kurgusal bir eyalet olan Point Place'te yaşayan bir grup gencin hayatına odaklanan komedi dizisi, 1976'dan 1979 sonuna uzanan bir dönemi kapsamaktadır. Ashton Kutcher, Topher Grace ve Mila Kunis gibi şimdinin ünlü isimlerinin yer aldığı That '70s Show tam 198 bölüm yayınlandı..

7. How I Met Your Mother / 2005 - 2014

IMDb 8,3

2030 yılındayız; Ted Mosby çocuklarına anneleri ile tanışmasının ‘uzuuun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerikası’na geri dönerek, beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamalarına konuk oluyoruz. Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır. Bir gün Marshall Ted’e, Lily’ye evlenme teklif edeceğini söyleyince bekâr kalmak istemeyen Ted’in etekleri tutuşur. Ama evliliğin de herhangi biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam da bu sırada Robin Scherbatsky ile tanışınca How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanır.

6. My Mad Fat Diary / 2013 - 2015

IMDb 8,4

Müzik tutkunu Rae'nin başı kilolarıyla derttedir. Ancak karşılaştığı arkadaş grubu ile tüm sorunlarının üstesinden gelecektir.

5. Coupling / 2000 - 2004

IMDb 8,5

Birbirinden komik altı arkadaş İngiltere'nin altını üstüne getiriyor.

4. Freaks and Geeks / 1999 - 2000

IMDb 8,8

Bir grup düzene ayak uyduramayan gencin hikayesi sizi kendine bağlayacak.

3. It's Always Sunny in Philadelphia / 2005 -

IMDb 8,8

Philadelphia’da bir mahallede İrlanda barı işleten beş bencil arkadaş yetişkinler dünyasında yollarının bulmaya çalışır. Fakat bu konuda pek de başarılı değiller. Yaşamı günü birlik ve yüzeysel yaşayan grup çarpık görüşleri ve önyargılarıyla sık sık sıkıntılı zamanlar yaşar. Grup daha iyiye gitmeyi amaçlarken başlarına gelen olaylar sonucu gittikçe dibe doğru çekilir.

2. Seinfeld / 1989 - 1998

IMDb 8,8

Biraz da kaybedenlerin hikayesini izleyin. Jerry, George, Elaine ve Kramer'ın birbirinden komik hikayeleriyle onların yanında gibi hissedeceksiniz.

1. Friends / 1994 - 2004

IMDb 8,9

Çocukluk arkadaşı olan Monica ve Rachel, Monica'nın ağabeyi Ross, Ross'un üniversiteden oda arkadaşı Chandler... Chandler'ın ev arkadaşı Joey ve Monica'nın eski arkadaşı Phoebe. Geçmişleri bir şekilde bir yerde kesişen bu 6 arkadaşın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.Müthiş bir mizah ile dostluk bağlarının içiçe geçtiği dizideki karakterler, 10 sezona yayılan hikaye boyunca izleyiciyle birlikte büyüyüp olgunlaşıyor.

Önerileri aldık. Peki izlerken ne yiyeceğiz? Sen de film - dizi keyfini Ruffles ile taçlandır, ekran başında olduğun her andan keyif al.

Aç bi’ film Ruffles’la dalgana bak!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
22.02.2021

The Big Bang Theory niye yok ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ