İzlerken Kafası Çorba Gibi Olanlar İçin Her Bölümü Olaylı Diziyi Anlatıyoruz: Zalim İstanbul

Her bölüm olaylar olaylar!

1. Geçtiğimiz Nisan ayında başlayan Zalim İstanbul, 9 bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplamış ve sezon finali yapmıştı. Kaos kaldığı yerden devam ediyor! Ufak hatırlatmalarla birlikte yeni sezonu sizler için anlatıyoruz. 👇

2. Zengin bir iş insanı olan Agah Karaçay'ın yeğeni Nedim için gelin aradığını memleketlisi Neriman öğrenir. Antakya'da gelini ve 3 torunuyla birlikte yaşayan Neriman torununu ikna eder, gelini Seher'i ise kandırarak İstanbul'a gelmelerini sağlar.

3. İstanbul'a gelince plan bozulur; Seher Hanım bu evliliğe karşı çıkar. Ceren, Nedim'in tekerlekli sandalyeye bağlı olduğunu görünce evlenmek istemez. Ceren'in ablası Cemre'nin, Nedim'e hemşirelik yapmaya başlaması ve kalan aile üyelerinin de hizmetli olarak çalışmasıyla konakta kalırlar.

4. Zengin olma hayalleri kuran şımarık kızımız Ceren, izleyicileri dumura uğratan bir hamle yaparak Agah Bey'in oğlu Cenk'e göz koyar. Çapkınlık peşinde koşan umarsız bir genç olan Cenk, Ceren'le birlikte olur. Ceren'in hamile kalmasıyla işler iyice karışır. 🤦

5. Cenk'le evlenme hayalleri kuran Ceren'in önüne Şeniz Hanım engeli çıkar. Şeniz, Ceren'i oyuna getirip oğlu yerine Nedim'le nikah masasına oturtur.

6. Sezon finalinde Şeniz'in Nedim'den neden bu denli nefret ettiği açıklığa kavuşuyor. Şeniz, zamanında Agah'ın abisi ile bir ilişki yaşar. Bu ilişkiyi bildiği için de Nedim'den nefret eder. Aramızda kalsın ama Cenk'in babası Agah değil. 🙊

7. Cenk ise aşık olacak insan kalmamış gibi büyük abla Cemre'ye gönül verir. Eee şeytan Ceren anlamaz mı? Ceren de Cemre'yi hassas noktasından, iyileşmesini istediği Nedim'den vurur.

8. Nedim'in hırpalanması, Şeniz ve Ceren'in sayesinde durumunun kötüleşmesi Cemre'nin canına tak eder ve Nedim'i düğününden kaçırır.

9. Cemre ve Nedim'in saadetleri tüm ailenin onları arama arayışına kadar sürer. İkiliyi önce Cenk bulur.

10. Civan ve Damla aşkı da yolda! 😍 Bakalım onları nasıl zorluklar bekliyor...

11. Yandı mı beyinler? 🤯 Her şeye rağmen yeni sezonda ekran başındayız. 🤭

Popüler İçerikler

Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
14.09.2019

Türk dizi tarihinin en boktan senaryolu dizisi olabilir. İlk bölümüne denk geldim arkadaşlar. Bölümün başından sonuna kadar 8 kere tokat atıldı. Şiddeti meşrulaştırdığınız için emeğinizin a.koyayım!

14.09.2019

Son zamanlarda izlediğim en güzel Türk dizisi.

Şu Brezilya esintili ağır pembe dizi dramlarını bir bitirelim artık ya. Ne zaman göreceğiz bir kaliteli bilim kurgu dizisi? Ne bileyim beyin patlatacağımız bir fantastik kurgu. Bunlar ne amk? Aile birliğini bozan ahlaksız diziler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ