İzdivaç Programı Kısmetse Olur'un İlk Evlenen Yarışmacısı Olan Nur Erkoç'tan Yıllar Sonra Gelen İtiraflar

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan izdivaç programı Kısmetse Olur, çok kısa bir sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Hala ilk günkü gibi yaşananları hatırlayabiliyoruz.

Yarışmacılar arasında yaşanan kavgaların, fırtınalı aşkların ve kaosun harman olduğu bir evdi orası. Büyük eleştiriler alsa da gündüz yayınlanmasına rağmen reyting rekorları kırıyordu.

Programın kurgu olduğuna, yarışmacıların ajanslardan getirildiğine dair söylemler de sık sık ortalıkta dolaşmıştı. Programın ardından bazı yarışmacılar da bu iddiaları zaman zaman doğrulamıştı.

Özellikle Melis Buse Betkayan'ın programla ilgili yaptığı açıklamalar epeyi dikkat çekmişti.

Şimdi de yıllar sonra programın en naif ve en sakin yarışmacısı Nur Erkoç, Haberler.com'un YouTube kanalında Kısmetse Olur'la ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Biliyorsunuz Nur Erkoç, Kısmetse Olur'da evlenen ilk ve son gelin adayı. Batuhan Cimilli ile hayatını birleştirmişti. 3 ay sonra da hamile kalan Nur, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Nur ve Batuhan'ın evliliklerinin de kurgu olduğu, para için evlendikleri bile konuşulmuştu.

Yarışmaya aslında evlenme amacıyla katılmadığını söyleyen Nur Erkoç, ön elemede kendisine "Sen oradaki kızlarla tartışabilir misin? Mesela, senin hoşlandığın bir çocuğu biri elinden almak istiyor. Ne yaparsın?" gibi sorular sorulduğunu anlattı.

Kısmetse Olur'la ilgili kurgu iddialarına da "Arkada yaşadığımı ben bilirim. Çekim bittikten sonra paydostan sonra ilişkilerin hepsini ben görüyordum." şeklinde yanıt verdi. Sadece tepkileriyle ilgili yönlendirme yapıldığını söyledi.

"Orada gerçekten yaşanan çok ilişki var. Kimse yalan diyemez. İsim vermeyeceğim ama o ikililerin hepsi ilişki yaşıyordu. Bir tanesi de çıkıp diyemez ki “Bizim aramızda hiçbir şey yoktu” sözleriyle de programın tamamen kurgu olmadığını belirtti.

'Yüzde yüz bir kurguluk yok orada. Elimize bir senaryo verip siz 'Bunları okuyacaksınız.' diye bir şey yoktu. Sadece olay, vereceğimiz tepkilerdeydi' dedi.

Programda tepki vermesi için çok fazla üstüne gidildiğini anlatan Nur, bir süre sonra psikolojisinin kaldırmadığını da paylaştı.

Ekranda gördüğümüz kavgalarla ilgili de şu sözleri söyledi: "12 saat boyunca aynı evin içindesin bir yerde patlak veriyor ilişkiler. Kamera arkasında çok büyük kavgalara şahit oldum. Sizin gördüğünüz kavgalar çok masumane."

İlk elendiğinde hayranlarının kendisini arayıp "Kanal D'ye gidip eylem yapacağız." dediklerini anlattı. Her hafta birinci olana verilen para ödülünün de ellerine geçtiğini, maddi anlamda sıkıntı yaşamadıklarını ekledi.

Nur Erkoç'un açıklamalarını nasıl buldunuz? Sizce de kurgu muydu?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İnsanları Büyü Yoluyla Dolandıran Üfürükçü Gönül Taşan'la İlgili Müge Anlı'da Ortaya Çıkan Yeni Detaylar
Televizyon Programlarının Efsane İsmi Meriç Erkan’ın Aldığı Radikal Kararlar ve İnanılmaz Değişimi
Efsane Dizi Sihirli Annem'de Periliçe Karakterini Canlandıran Ayşen İnci'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Popüler İçerikler

2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
11.02.2022

lise yılları. okuldan eve gelip deliler gibi izlerdim. ne güzel zamanlardı. yine olsa yine izlerim kurgu olması umurumda olmadı hiç bir zaman.

11.02.2022

Kısmetse Olur, my guilty plasure:) Şarkıyı da beğendim bu arada.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ