İzahı Olmayan Şeyin Mizahı Olur: Asgari Ücret 8.500 TL Olur Olmaz Oto Kuaför Ücretini Artırdı

2023 yılında uygulanacak olan asgari ücretin 8.500 TL olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasından sonra vatandaşlar ilk hangi ürüne zam gelecek diye beklemeye başladılar. Enflasyon oranının dünyada en yüksek olduğu ülkelerden birisi olan Türkiye'de şüphesiz ki bir şeylere zam gelecek, ama ilk neye?

Doğan Oto Kuaför isimli bir Instagram sayfası da bu durumu mizahi bir şekilde eleştirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücreti açıkladığı anda ironik bir şekilde oto kuaför hizmetine zam yaptığını duyurdu.

İşte o mizahi zam videosu: 👇

Kaynak: @doganotokuaforr

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
23.12.2022

daha kötüsü ev kiraları ve ev sahipleri

23.12.2022

sana şimdi oturup uzun uzun enflasyon sebebi ile evlerin rayiç fiyatlarının zırt pırt artmasını buna karşılık evin kira yada satılık bedelinin yükselmesinin kaçınılmaz olduğunu nasıl anlatıcağız bilemedim. email versene videolu anlatıp atayım sana. böylelikle "ev sahibi napsın ekonomi böyle ise o da tabi kendini kurtamaya bakacak" konusunu daha iyi anlarsın.

23.12.2022

asgari ücrete gelen ZAM sevabına gelmedi arkadaşlar. ENFLASYON sebebi ile geldi. Tabiki buna karşılık aklınıza gelecek her şey zamlanacak. Ev kiraları da zamlanacak içtiğin su yediğin yemek de. normali bu ulan. hala üreticiye ev sahibine fln saldırıyorsunuz ama bu fiyatların sorumlusu DEVLET. anlayın şunu artık yaa. bu kadar zor olamaz. yaklaşık 2 senedir bu fiyatlarla yaşıyoruz. bu kadar zamanda bi ekonomi neye denir nasıl çalışır fln açıp bakamadınız mı googledan ! hala HALKTAN OLAN İNSANLARA LAF EDİYORSUNUZ. Biri de çıksın ekonomi bakanına etsin amk.

23.12.2022

ulan yeni asgari ücret 1 ay sonra ödenecek biraz bekleseydin açgözlü fırsatçı çalışanlarına asgari ücret bile vermiyorsundur tahminimce

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ