İyice Kendini Hissettiren Sonbahara Uygun 11 Stil Önerisi

Kendisini iyice hissettiren sonbaharda ne giyileceği hep kafa karıştırır. Hava birden sıcak ya da birden soğuk ve rüzgarlı olabilir. Bu yüzden hem bize hava durumuna göre faydası olacak parçalar hem de stilimize stil katacak şeyler seçmeliyiz.

Umarım bu galeridekilerin size yardımı olur :)

1. Sonbaharın vazgeçilmezi hırkalar!

Uzun, salaş, dökümlü, klasik ya da spor... Siz nasıl isterseniz, hırkaları o şekilde kullanabilirsiniz.

Jean ve tişörtün üzerine kullandığınız salaş hırkalar size oldukça havalı bir görünüm katacaktır. Özellikle de uygun ayakkabı ve takılarla kullandığınızda...

2. Hırkalar klasik kombinlerin de vazgeçilmezi

Giydiğiniz klasik kalem bir elbisenin üzerinde bile harika duracak hırkalar bulabilirsiniz. Hırkaları hoş bir kemerle süslemekten de çekinmeyin.

3. Sonbaharda şapkalara kim hayır diyebilir ki?

Ceket, kazak ya da hırka hiç farketmez. Her kombininizin üzerine uyacak mutlaka bir şapka vardır.

4. Çeşit çeşit kaşkol ya da fularlar!

İster küçük bir fuları boynunuzda düğümleyin, ister battaniye gibi bir şalla vücudunuzu kaplayın ya da boynunuzun etrafında defalarca dolayın. Sonbaharda kaşkollar tarzınızı asla yarı yolda bırakmaz.

5. Bootieler

İster rugan ister süet ister deri... Her çeşit pantolonun altına giyeceğiniz bootielerle harika gözükeceksiniz. Pantolon ve bootinizin arasında ufak bir boşluk bırakmak da oldukça şık bir duruş oluşturuyor.

6. Zamansız deri ceketler

Asla eski moda olmayan deri ceketler her kombinin ve sonbaharın kurtarıcısı niteliğinde. Sadece omzunuza alabilir ya da kollarınızı sıvayarak bütün gün üzerinizden çıkarmadan onunla gezebilirsiniz.

7. Diz üstü çoraplar

Mini elbise, mini etek ya da şortun altına giyeceğiniz diz üstü çoraplarla hem mini parçalar kullanmaktan uzak durmayacak hem de çok stil sahibi gözükeceksiniz. Üzerine uzun ve salaş hırkalarla bütünlük yakalayabilirsiniz.

Bordo, siyah, koyu yeşil ve sarı, sonbahara en çok uyan renkler.

8. Opak çoraplar

Dizüstü çoraplar gibi vazgeçilmez olan diğer parça ise opak çoraplar. Kışın da kullanmaya devam edebileceğiniz bu opak çoraplar sayesinde hem istediğiniz kadar miniyle rahat edebilecek hem de tarzınızın keyfini çıkaracaksınız.

9. Her stile uygun blazer ceketler

Klasik ya da spor, tarzınızın ne olduğu hiç fark etmez. Dilerseniz gömlek ve klasik pantolon üzerine giyip işe gidebilir, dilerseniz de jean ve tişört üstünde tarzınızı konuşturabilirsiniz.

10. Denim on Denim

Aslında her mevsimde harika dursa da sonbaharda yanına eklenecek küçük detaylarla denim on denim görüntü de size uyacaktır.

11. Oduncu gömlekleri

Tişörtünüzün içine, jean üstüne ya da hırka ve ceket içine giyeceğiniz oduncu gömlekleri her zamanki gibi yine moda. Gömleğinizin sizden birkaç beden büyük olması ise son derece cool bir hava katıyor.

Bonus - Tamamlayıcı unsur: Makyaj !

Her kadının kombin tamamlayıcısı olan makyajda da sonbahar trendine uymak gerekiyor elbette. Cara Delevingne'nin bu makyajı muazzam bir örnek.

Buğulu kahverengi gözler, bordo, gülkurusu, nude ya da kırmızı dudaklar sonbaharda oldukça trend. Özellikle de rujunuzun mat olması size ayrı bi hava katacaktır. Gözlerinizde koyu yeşil, haki ya da mürdüm renklerini de kullanabilirsiniz.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!