İyi Partili Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun 'Beşli Çeteyle Yapılan Anlaşmaları İptal Edeceğim' Sözlerine Karşı Çıktı

Bilge Yılmaz 'Devletin devamlılığı esastır. Biz bu anlaşmaları tanımıyoruz diyemezsiniz. Hakların alışı sırasında usulsüzlük varsa dava sürecine gidilebilir' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
23.08.2022

Hep söylerim sağcı kafalar değişmez ve bu işler koalisyonla olmaz onlar gider bu şahsiyet gibi örümcek beyinliler gelişimi engeller... utanmadan halen açık açık biz yolsuzluğun engellenmesine karşı çıkmayız Kılıçdaroğlu'na engel oluruz diyebiliyor işte önce bu vatan hainlerini içlerinden temizleyip gerçekten düzgün insanlarla hareket etmek lazım ve tabiki halkın gerçekten bilinçlenmesi şart.

23.08.2022

BİLAL'e anlatır gibi anlatayım , adam diyor ki ; Öncelikle bağımsız yargı ve bağımsız denetleme tesis edilir , ardından devlet ile şirketler arasında yapılan işlerde eğer bir usulsüzlük var ise , önce bağımsız denetlemeler yoluyla bunlar tespit edilir ve yine bağımsız yargı organları yoluyla gereken ceza ve uygulamalar yapılır. Asarım , keserim , kimseyi tanımam derseniz , mevcut iktidardan farkınız kalmaz.

23.08.2022

sorduğun soruların cevaplarınin hepsini sen zaten biliyosun ama sırf boş yorum yapmak için burayı işgal ediyorsun bak şimdi söyleyeceğim şeyleri hakaret olarak algılama sana baktığımda ne görüyorum 24-26 yaşlarında olan doğduğunda bu yana sadece akp diktatörlüğü ile büyümüş siyaseti ve politikayi üniversite ortamında ve biraz aileden dinlemiş egemenliği diktatörlük sistemi sanan ülke içindeki pislikte kendini bir şekilde ayakta tutmaya çalışan ama bir türlü hayata Tutunamayan hak hukuk nedir sosyal yaşam nedir bilmeden bu yaşa gelmiş biri olarak.... Atatürk'ün bahsettiği milliyetçilik bir ulusu ayakta tutan en büyük etkendir senin sandığın gibi sadece ırkçılık değildir... surda iki tane aptalı sırf senin görüşünde diye savunman seni hiç bir zaman ileri götürmez ve götürmeyecek ben bu filmi 40 yıldır izliyorum....

23.08.2022

AA yinede merak ettiysen eğer benim bu ahmaklarin hiç birine bir tek oyum bu güne kadar nasip olmadı çünkü bile bile karanlığa yürümek benim işim değil bu yaşa kadarda çok doğruyu göstermeye çalıştım... Maraş katliamı,Sivas katliamı, Koçgiri isyanı,ülkenin şu anki halinin en büyük sebebleridir... senin söylediğin gibi düşünen Deniz Baykal denen bir ahmak daha vardı akp sırf adamın başı secdeye geliyor diye ilk ikditar olduğu 2000 in baslarinda "Eğer bir halk %50 oy veriyorsa Demokrasinin gereği o kişiyi başa getirmektir" dedi sonra meclisde bir yasa çıkardı ve muhtar bile olamayacak imam hatip terk bir adami başbakan yaptılar ... işte senin istediğin hak hukuk bu hadi yine istemeye devam edin

24.08.2022

Aynen devletin devamlılığı esastır; Padişahın onayladığını Sevr anlaşmasını uygulama aşamasındayken bu anlaşmaya karşı çıkarak milli mücadele başlatıp sizi bağımsız ve özgür kıldığımız için özür dileriz.

24.08.2022

Nizamülmük demiş ki; "sultanum, turkmen'e onem veresun. devlet yikmis, devlet kurmus bir kavimdir. devletunun devletu olmadiginu anlayunca yikar yenisini kurar"

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ