İYİ Partili Lütfü Türkkan, Şehit Yakını Olduğunu Söyleyen Kişiye Küfretti

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Meral Akşener'e tepki gösteren bir şehit yakınına küfretti. Türkkan'a sosyal medyada tepki var. Görüntülerin gündem olmasının ardından bir açıklama yapan Türkkan ise provokatör olduğunu söylediği kişiye küfür etmediğini savundu.

Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle Bingöl'de esnafı ziyaret eden Meral Akşener'e şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi tepki gösterdi. 

Öfkeli şahıs, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini gösterirken yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, bu kişinin boynuna sarılarak bir süre konuştu. Türkkan ile vatandaş arasında bir anda gerilim yaşandı. 

Şehit yakını olduğunu iddia eden kişi Türkkan'ın kendisine küfrettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nın paylaştığı görüntülerde Türkkan'ın sözleri sansürleniyor 📹

Sosyal medyada paylaşılan sansürsüz görüntülerde ise Türkkan'ın sözleri net olmamakla birlikte duyuluyor 📹

Lütfü Türkkan, Twitter hesabından bir açıklama yaparak herhangi bir kötü ifade kullanmadığını söyledi. 👇

'Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız.'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da dahil çok sayıda kişi Türkkan'a sosyal medyada tepki gösteriyor. 👇

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
05.11.2021

Bakın halka kötü davranan, küfür eden her kimse tepkimiz aynıdır. Bu adama yaptığının hesabı sorulmalı. Ama biraz omurga be kardeşim. Bir tane şehit yakını Habur'un hesabını, Öcalan'ın kardeşinin mektubunu, Ağırlanan PYD başkanı Salih Müslim'in hesabını malum partiye sordu mu? Meral'i sevmem ama kadın zaten dün yaptığı açıklaması ile HDP ve PKK ile ilgili görüşünü tekrar dile getirdi. Çamur medyasının haberiyle gaza gelip Ne diye provoke ediyorsun be adam? Amacın ne?

2018 seçimleri sonrası İstanbul'u Ekrem İmamoğlu alınca semtteki Kur'an kursuna saldırması, imam hatiplere saldırılması ve halkın milli değerlerine hakaret edilmesi. (Bakınız; İP'li başkanın "asıl hainin Ömer Halisdemir olduğunu biliyorsunuz dimi" demesi ve Faik Öztrak'ın "Ayasofya'yı yeniden müze yapacağız" demesi.) Ne zaman halka tarafsızca yaklaşmaya başlarlar da halk onlara inanırsa o zaman iktidar olurlar. Not: tüm samimiyetimle söylüyorum inşallah olurlar.

Tesettür yasağını kaldıran Erdoğan, Kürtçe konuşma yasağını kaldıran Erdoğan. Tesettürlü kızlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş aşığı, sözde vatansever ve milliyetçiler HDP ile ittifak yapan CHP'ye oy veriyor ve Kürtler Erdoğan'a saldırıyor. CHP iktidara gelsin de millet görsün, anlasın n'oluyor. Bunlara müstehak.

05.11.2021

bu sakızdan usandım artık anlamaz bunlar ağzının ortasına bir tane patlatacaksın kafa anca yerine oturur çünkü kafa yok 2012-2015 yılları arasında hdp ile ittifak yapan akp yi iktidar yapan yüzsüzler bunlar şimdi iyipi suçlar oldu lan tezkereye evet demediler mi istediğiniz olmadı mı m.akşener hdp nin pkk ile bağı vardır demedi mi ama mesele başka ben size söyleyeyim bu bir sol takıntısı dır asıl mesele sen nasıl chp ile ittifak yaparsın olayıdır,şerefsizler chp 1950 den beri tek başına yönetmiyor ülkeyi

05.11.2021

Ne sakızı yahu siz akıl tutulması mı yaşıyorsunuz tamam dedikleriniz doğru kabul edelim ve bu adam oraya şehit yakını olarak gitti mesnetsiz iddialarla konuşuyor buna da kabulüm de bu adam öyle konuştu diye milletvekili kimliği taşıyan bu adamın senin bacını s2erim git buradan diye tekmelemesi mi gerekir zaten boynunu sıkarak yürüyor fiziki şiddet var sonra da sözlü şiddet var şehit yakınıdır bu adam aklınız varsa aklınızla düşünün öyle yazın yoksa mümkünse harf israfı yapmayın

TÜM YORUMLARI OKU (31)