İYİ Partili Koray Aydın, "Beşli Çete’yle Görüştü" İddiaları İçin Konuştu

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, 'Beşli Çete' ile görüştüğü yönünde çıkan haberleri yalanladı.

İYİP'in Altılı Masa'dan kalkmasının ardında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'Beşli Çete'ye yönelik giderek sertleşen söylemleri olduğu öne sürülmüştü.

Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları durumunda yoğun kamu ihalesi alan Cengiz, Limak, Kalyon, Kolin ve Makyol şirketlerinden hesap soracağını söylüyordu.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, ’Beşli Çete‘den Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’le görüştüğü yönündeki iddiayı yalanladı; yargı süreci başlatacağını söyledi.

Aydın açıklamasında, 'Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İYİ Parti’yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen “Beşli Çete” temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır' dedi.

Koray Aydın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ayrıca, "'Beşli Çete' kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener’dir" ifadelerini kullandı.

Altılı Masa Krizinin Şifreleri! "Ayrılığın Arkasında 5'li Çete Var" İddiası

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
05.03.2023

ya dayıcım, suçlu olan da hukuki süreç başlatıyor masum olanda. allahtan ülkede hukuki süreç diye bir şey yok da, rahat rahat atıp tutuyosunuz.

05.03.2023

Meksika açmazı (İngilizce: Mexican standoff) olaya karışan hiçbir tarafın kazançlı çıkamayacağı içinden çıkılmaz durum, çıkmaz, açmaz olarak İngilizcede kullanılan argo bir deyimdir.

Pasif Kullanıcı
05.03.2023

İki partinin de destekçisi olmayan biri olarak, İyi partinin CHP ye ihanet ettiği düşüncesindeyim zira K.K olmasa idi meclise giremeyeceklerdi. Bunca şeye rağmen yapılanlar K.K nın alacağı oy oranını düşürecektir

05.03.2023

Sanmam. Arttırdı bence. İyi partiye geçen chp oyları geri döndü. Ersan şen olayı iyi partiyi bitirdi çevremde. Kazanabilecek aday propagandasının asıl nedenin yönetilebilecek kukla aday olduğu ayyuka çıktı.

05.03.2023

chp, dsp yolunda ilerliyor... .... 🤪

TÜM YORUMLARI OKU (11)