İYİ Partili İlay Aksoy, Binlerce Afgan Mültecinin Yürürken Kaydedilen Görüntülerini Paylaştı

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoy sosyal medya hesabından 'UYANIN!' diyerek bir video paylaştı. İlay Aksoy'un paylaştığı görüntülerde binlerce Afgan yürürken görülürken, Aksoy o paylaşıma, 'Suriye, Suriyeliler tarafından savaşa sürüklenmedi. Dünyanın dört bir yanından 40 farklı dil konuşan psikopatların birleşmesiyle bu noktaya geldi ABD Afganistan’dan çekilmiyor bilakis Taliban’ın daha da güçlenmesini sağlıyor Bu insanlar BİZE karşı savaşmaya getiriliyor!' yazdı. İşte o görüntüler...

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
29.07.2021

Eğer savaştan eziyetten vs.kaçıyor olsalar,niye içlerin de hiç,kadın,çocuk ve yaşlılar yok?ve,neden hepsi tornadan çıkmış gibi benzer yaş aralığında?nedir bu şimdi?normal mi?yurt dışına gidecektim,ama sabrım taştı.bekliycem,gitmiycem.bir kişi olabilirim,ancak milletimi kimseye vermem.ölürüm de vermem.öyle inadım.yalnız olduğumu düşünmüyorum.

29.07.2021

Bu iş artık göçmen olayı değil daha büyük bir mesele haline geldi resmen savaşsız işgal ediliyoruz tehlikenin farkına ne zaman varacaklar ve önlem alacaklar merak ediyorum. ( İç sesim bilerek yapıldığını söylüyor bir hazırlık var sanki )

29.07.2021

Ülkenin içindeki şerefizler yetmedi Suriyeden, İrandan, kilometreler ötesi Afganistandan.. Her yerden her konumdan ülkemiz yol geçen hanı oldu. Bu ülkeyi yöneten kişi de Allah’ın kulları diyerek baş tacı etmesin mi.. Ben sınır köyünde oturan biri olarak Suriyeden kaçak girenleri kaç kez dile getirdiysem o kadar kaale alınmadım, şimdi orman yangınıymış, karakola baskınmış oymuş buymuş.. Bunlar daha fragman.. Bu gidişle dananın kuyruğu öyle bi kopacak ki, feleğimiz şaşacak….

TÜM YORUMLARI OKU (12)