İYİ Parti Seçim Kampanyasını Başlattı: "Birlikte Kazanacağız, Tarih Yazacağız"

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için kampanyasını başlattı.

İYİ Parti, 14 Mayıs seçimlerine yönelik “Tarih Yazacağız!” ve “Birlikte Kazanacağız!” sloganlarının yer aldığı yeni kampanyasını başlattığını duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile olan fotoğrafı “Birlikte Kazanacağız!” sloganıyla kampanyada kullanılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile olan fotoğrafının da “Tarih Yazacağız!” sloganıyla, Türkiye genelindeki billboardlara asıldığını duyurdu.

Ayrıca İYİ Parti, Genel Başkanı Meral Akşener’in millet iradesi vurgusunun yer aldığı bir videoyu da kamuoyu ile paylaştı.

Videoda, Akşener’in 2019 belediye seçimleri, esnaf gezileri, Saraçhane konuşması, İmamoğlu ve Yavaş ile yaptığı afet bölgesi ziyaretleri ve Altılı Masa görüntüleri yer aldı.

Ayrıca videoda Akşener, “Milletin sesi neredeyse biz oradayız. Milletin iradesi neredeyse biz oradayız. Milletin derdi neredeyse çözümlerimizle birlikte, biz oradayız. Milletimizin açtığı yolun önünde, hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye, hep birlikte devam edeceğiz. Birlikte kazacağız. Tarih yazacağız” dedi.

İYİ Parti tarafından paylaşılan video 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Akşener'in Seçim Sloganları ve Kampanya Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
17.03.2023

Hadi inşallah. Arap zihniyetinden kurtulak artık.

17.03.2023

Yurtdışındaki oylar ki tüm konsolosluklar bunların elinde ve mülteci ve depremde ölen seçmenin oyları...bu 3 üne sahip çıkabilirse muhalefet açık ara alır bu seçimi,yoksa çalacaklar fena herkes biliyor.

Daha önce seçim görevlisi olarak çalıştım.Görevliler oylara sahip çıktığı ve görevleri bitmeden oradan ayrılmadığı sürece kimse oy falan çalamaz.Ama sayım sonrası mazbatalar için seçim kuruluna gitmezsen,orada ki mazbatayı almazsan herşey olabilir.Her görevli teslim sürecine kadar orada bulunma hakkında sahip ama maalesef birçoğu genç olan bu arkadaşlar akşam sayım sonrası pelteye dönüşüyor.Eellerinde ki harita metot defterinden koparılan bir sayfaya okey masasında çay rakamlarını yazdığı gibi xxx işaretleri koyup o kağıtla basıp gidiyor.

17.03.2023

İnşaallah, ancak oyunlara dikkat edin, rakibinizde her yol var…

TÜM YORUMLARI OKU (5)