İYİ Parti 'Muharrem İnce' İçin Yeşil Işık Yaktı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ‘cumhurbaşkanı yardımcısı görevinin teklif edilebileceğini’ söyledi.

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik en büyük eleştirilerden biri Millet İttifakı'na gidecek oyları böleceği iddiası.

İYİ Partili Koray Aydın, adaylıktan çekilmesi durumunda Muharrem İnce'nin tarihteki yerini alabileceğini söyledi.

Sözcü yazarı Ruhat Mengi’ye konuşan Aydın, 'Çekilmesi halinde ülkenin geleceğiyle ilgili önemli bir karara katkı sağlamış bir insan olarak da bana göre tarihteki yerini alır' dedi.

Aydın, İnce’ye cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif edilip edilmeyeceğine ilişkin soruya ise "Bunlar Sayın Kılıçdaroğlu’yla kendisi arasında, iki parti arasındaki görüşmelerde belirlenebilecek bir konudur. Niye olmasın, olabilir" yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de daha önce İnce’yi Millet İttifakı’nda görmek istediğini söylemişti.

Akşener şunları demişti: “Millet ittifakı genişleyecekse eğer, bu genişlemenin içerisinde (Muharrem İnce’nin) yer almasını isterim. Tabii benim bu konuda diğer arkadaşlar adına bir şey söyleme imkanım yok, bireysel olarak elbette çok isterim.”

Muharrem İnce'den Sosyal Medyada Gündem Olan İddialarla İlgili Açıklama
İnce: "Bir Otobüs, Bir Telefon ve Gönüllülerle Yeneceğim"

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
22.03.2023

ya 2 ay saçmalamadan dayanın..sadece 2 ay

22.03.2023

bi ben kalacagım bu gidişlee

Bu nasıl bir Muhalefet kafası . Herkese koltuk dağıtıyorlar. Ben bu yapıların tamamından çok sıkıldım. Bu yapıyla Seçilen sınıf başkanı bile sınıfı yönetemez.Kaldı ki bunlar Ülke yönetecek.Herkes koltuk derdinde.

22.03.2023

Yani aklı başında birini görmek güzel. Amerikanın ve Avrupa aç kurt gibi bekliyor. Kaybedersek Türkiye kaybeder. Bazıları anlamıyor hala demokrasi diyor hukuk diyor ulan Amerika Avrupa ırak ta Suriye Afganistan da demokrasi ve hukuk u sordumu.

TÜM YORUMLARI OKU (25)