İyi Parti'den Yeni Video: 'AK Yapım Sunar: İhanetin Bedeli'

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan İyi Parti, yeni videosunu yayınladı. AK Parti hükümetini eleştirmeye devam eden İyi Parti, yeni videosunu 'AK Yapım Sunar: İhanetin Bedeli' başlığıyla paylaştı.

İyi Parti, 'AK Yapım Sunar: İhanetin Bedeli' başlığıyla paylaştığı videoda, "Habur'dan Oslo'ya uzanan bir rezalet. Çözüm diye pazarlanan bir ihanet!" dedi.

İşte o video: 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
25.04.2023

şivan perwer'de unutulmasaymış iyi olurmuş.

25.04.2023

bunların her birinin yargılandığını göreceğimiz günlere

25.04.2023

2: O yüzden, aklınızın bir köşesinde bulunsun: kanmayın bu milliyetçi tutumlara! Mesafeli olun ve her an gerçekten de vatanı ve milleti düşünenler olarak teyakkuzda olun! Ben inanmıyorum bu vatan millet muhabbetlerine! Konjonktür bunu gerektiriyordu diye o maskeyi takındılar! Sadece kendi zümreleri yetmiyor iktidarda kalabilmek için, Türk milliyetçilerine de ihtiyaçları var ve bahçeli sağolsun kendi koltuğunu korumak için eski bir terör örgütü ile masaya dahi oturdu, rahatsız olmadı, sesli bir şekilde dile getirmedi! HÜDA-Par o masaya girdi arkadaşlar! Neyin milliyetçiliği bu? Eski bir terör örgütü lan o! Bunlar yapınca terörist oluyor sana vatan perver, vatan perver oluyor terörist! Bir yerde izlemiştim “Ya bize bu vatan haini diyenler gerçek vatan hainleri ise?” Diye… Düşünün bunun üzerine! Dostu düşman, düşmanı dost bellemeyin!

TÜM YORUMLARI OKU (13)