İYİ Parti'den Ümit Dikbayır Kararı! Partiden İhraç Edildi

Hakkındaki iddiaların incelenmesi için İYİ Parti Disiplin Kurulu'na sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partiden ihraç edildi. İYİ Parti kanadından ihraç kararıyla ilgili yarın açıklama yapılması bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ailesinin hesaplarını gayri resmi şekilde incelettiği yönünde çıkan iddialar sonrası kesin ihraç talebiyle İYİ Parti Disiplin Kurulu'na sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkında karar verildi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, İddiaları inceleyen Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır hakkında ihraç kararı verirken, karar ilişkin yarın açıklama yapılması bekleniyor.

Ne olmuştu? 👇

İYİ Parti'de Kesin İhraç istemiyle Disipline Sevk Edilen Ümit Dikbayır Hakkında ‘Taciz’ İddiası

İlgili haberler 👇

İYİ Parti'de Disipline Sevk Edilen Ümit Dikbayır'dan Olay Yaratan İddia
Akşener'in Hesabını İncelettiği İddia Edilmişti! Ümit Dikbayır Kendisi Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR

Bu ne la günlük bir kriz çıkıyor bu partiden. Yapamıyorsanız kapatın aq

05.12.2023

Bunlar parti değil evladiyelik şirket.Parti görünümlü mafyatik güç devşirme mekanizmaları.Bunlar bu ülkenin geleceğinin katilleri.Bunlar zamanın burjuvalarının sermaye koruma merkezleri.Uyanın partileri nepotizm sardı.7 dönem milletvekili olan adamın 7 dönem milletvekili olacak çocukları iş devralır gibi parti devralıyor.Nasıl kurtulacağız? bilmiyorum.

05.12.2023

Hiçbir partiye güvenmiyorum artık al birini vur ötekine. Siyaset diye yalan dolana sarılan, oy uğruna bazı kesimlere şirin görünen ve beceri yoksunları için sandığa dahi gitmemeyi düşünüyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ