İYİ Parti’de Bir Kayıp Daha: Üyeliğini İptal Etti

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti üyeliğini iptal ettiğini duyurdu.

İYİ Parti’de son günlerde istifa haberleri üst üste geliyor. İlk olarak Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu istifa ederek AK Parti’ye katılmıştı.

Genel Başkan Meral Akşener’in ise grup toplantısında yaptığı konuşmada iki parti milletvekilinin daha istifasını istediği iddia edilmişti.

Son olarak uzun yıllardır İYİ Parti’de siyaset yapan eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, parti üyeliğini sonlandırdığını açıkladı.

twitter.com

Durmuş Yılmaz’ın, Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması durumunda ekonomi yönetiminde önemli bir görevi olacağı iddia ediliyordu.

Serbestiyet'ten Hilal Köylü'ye konuşan Durmuş Yılmaz, "İYİ Parti kurulurken varmak istediğimiz amaçlarla ilgili tüm beklentilerim sıfırlandı. Hesap verilebilir, şeffaf olacaktık. Tam tersi oldu, her şey çöktü” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İYİ Parti’den İstifa Etmişti: Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AK Parti’ye Katıldı
İYİ Parti’de Neler Oluyor? Milletvekili, Meral Akşener’in Hesaplarını İnceletti İddiası!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
10.11.2023

İYİ Parti'yi AKP ve MHP'nin olduğu bataklığa sokmak isteyen bir grup var. Bu tür şeylerin çizmeye çalıştıkları sözde çöküş manipülasyonuna gelmemeli kimse. Allah aşkına, AKP'ye kızıp MHP'ye oy veren Erdoğancı şeylerin oyunu alabileceğinizi düşündünüz mü gerçekten?

10.11.2023

Zeka seviyelerini sadece burdan bile anlamak zor olmasa gerek

Halk bu tür haberlere neden şaşırıyor biliyor musunuz, sanıyorlar ki AKP-MHP-İYİ-SAADET-ANAP-DSP farklı partiler... Değil, aynı parti bunlar. Arada geçişler oluyor sadece. Siz heyecanlanın ki onlarda gündemde kalsın, dönen çarkta daha fazla para kazansınlar diye kavga ediyorlar. Reality şow gibi düşünün... Bir tür Flash TV işi...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ