"İYİ Parti Cumhur İttifakı'na Dahil Olacak" İddiasına Cevap Geldi

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray 'Cumhur İttifakıyla işbirliği yapacak diyenleri kınıyoruz, bunları ahlaksızca buluyorum. Kumar masasında olmayız derken bunu kastediyorduk' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu toplantının ardından partisinin Genel İdare Kurulu'nu topladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren kritik toplantının ardından açıklamalarda bulunan Akşener, İYİ Parti dışındaki Millet İttifakı bileşenlerinin tamamının cumhurbaşkanı adayı olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu önerdiğini aktardı. "İYİ parti dayatmaya mecbur bırakıldı, tercihe zorlandı" diye konuşan Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Meral Akşener'in açıklamaları tartışma yaratırken İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı ile işbirliği yapacağına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu dedikoduları ahlaksızca ve utanç verici olarak buluyorum. Sayın Akşener'in 'kumar masası' sözleri Cumhur İttifakı ile işbirliği yapacağımıza dair yorumlar yapanları yalanlamak için söylenmiştir" dedi.

Fatih Portakal: “Siyasetin Bugün İtibariyle Brütüs’ü Meral Akşener’dir”
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener'e Verdikleri Yanıtlar Sosyal Medyanın Gündeminde

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.03.2023

Onu da yapmazsın herhalde…Attığın kazık yeter de artar bile…Ama sana rağmen O adamı yeneceğiz!!!

03.03.2023

Ne yaptı ki koltuk sevdasına düşmüş iki adam yüzünden kadını harcayacaklar ona yanarım...

6 başlı ortak karlı iş olmayacağı belliydi.Bir umuttu ama be. Mansur olursa garanti diyirdum.Onu bile çok gördü KK.Mansur da benim için bitmiştir.Deprem nedeniyle o kadar canım sıkkındı ki anlatamam.İşe bile gidemedim.Şuan iyice darlanıyorum.

03.03.2023

Mansur'a kizmiyorum çunku siyasi ahlakla hareket etti son konuşmasinda Kilicdaroglu ve Aksenerin iradesi disinda hareket etmem dedi Aksener istedi ama masanin adayi basindan belliydi hep kilicdaroglu konusuldu. Ayrica Şu an bir partiye katilim saglanacaksa yine 6dan 5e dusen 6li masadan bir hareketlenme gelebilir diye dusunuyorum ama Aksener ne onlarla ne bunlarla yol yurumez artik diye dusunuyorum

03.03.2023

Ben bu kadını taa ilk masaya katıldığında sevmemiştim, tüm hal ve tavırları, konuşma tarzı, el kol hareketleri bildiğiniz Bahçelinin kopyası demiştim. Madem KK aday olunca kaybederiz diyorsun, masadan ayrılınca da mı iyi oldu? Madem iki türlü de kaybedeceğiz, o zaman masada kalarak kaybedecektik! Sizin yaptığınız bahane, en başından bir söz vermiştiniz ve o sözü tutacaktınız! Durup dururken oyları bölüp, muhalefet yarıyolda bıraktınız! Beyler bu saatten sonra oy kullanma işi iddia kuponu oynamaya döndü, en yüksek oranı olana mühürü basınız!

04.03.2023

iki yüzlü seytanin en önde gideni.Kurmaylarinda zerre is yok..

TÜM YORUMLARI OKU (43)