'İyi Günde Kötü Günde’ Sözünün Hakkını Vererek Evlilikleri Boyunca Kanserle Mücadele Eden Çiftin Hikayesi

Aşka inancımızın çok da kalmadığı şu son zamanlarda, Twitter'dan yaptığı paylaşımla kalbimizde tekrar umutlar yeşerten @theyoungretiree'nin yaşadıklarını sizin de okumanız gerekiyor. Detaylar ve benzer hikayeler için buyurun içeriğimize...

Hepimizin hayatına bir noktada hiç tanımadığımız insanlar giriyor, bir ilişkiye başlıyoruz. Bu ilişkilerin bazıları kısa süreli olurken, bazıları yıllarca hatta belki de bir ömür sürüyor.

Dünyanın birçok yerinde çiftler evlenmeden önce birbirlerine 'iyi ve kötü' günde yan yana olacaklarına dair sözler veriyorlar. Fakat her zaman bu sözler tutulamayabiliyor.

Biz evlilik müessesesine olan inancımızı yavaş yavaş yitirirken, Twitter'dan @theyoungretiree ilişkilere olan inancımızı tekrar yeşertti.

twitter.com

'İşte benim ve güzel eşimin bir fotoğrafı. 5 hafta önce evlendik. Biraz çılgınca şimdiden birlikte kanserle mücadele ediyoruz. Ama aşk 'hastalıkta ve sağlıkta'dır. Karıma ve onu bulduğuma çok minnettarım. Bunu aşabilmek için ona ihtiyacım olduğunu biliyorum.'

Attığı tweet ile eşiyle hastane odasına çekilen fotoğrafını paylaşan @theyoungretiree kalplerimize dokundu ve hala böyle aşklar olduğunu görmemizi sağladı.

twitter.com

Tweetin altı ise benzer hikayeleri olan insanlarla doldu, biz de onları okurken gözyaşlarımıza hakim olamadık. ❤️

twitter.com

'Annem neredeyse 10 yıldır mücadele ediyor. Tüm bu süreçte babam annemin en büyük destekçisi oldu. Evlilikleri boyunca kurdukları ortalıklık için onlara minnettarım. Bu zor yolculukta sana iyi şanslar diliyorum. Düşüncelerim seninle ve eşinle.'

"Haziran ayının 26'sında meme kanseri teşhisi konuldu. Kemoterapiyi çoktan bitirdim ve bu hafta çift mastektomi olacağım. Eşim benim en büyük destekçimdi, o olmadan yapabileceğimi düşünmüyorum."

twitter.com

"Selam, pozitif düşün! Genç ve güçlüsün! 21 yaşındayken kanserdim ve bir kız arkadaşım vardı. Şu an 47 yaşımdayım ve o kız benim eşim oldu. 2 kızım var!"

twitter.com

"Kocam 24 yaşındayken kanser atlattı, şu anda sağlıklı ve rekontrüksiyon için bekliyor. Şu an yaşadığınız bu aşk, sizi her zamankinden daha güçlü yapacak! Sana güzel dilekler ve güç diliyorum!! Başarabilirsin!"

twitter.com

"Yapabilirsin. Geçen yıl evlendim ve sadece 2 ay sonra kan kanseri teşhisi konuldu. Sonrasında 3 ay kemoterapi aldım ve Mayıs ayında tahlillerim temizdi. Eşim ve ailem her şeyimdi, şu anda evliliğimiz çok daha güçlü. Eğer konuşmak istersen bana her zaman mesaj atabilirsin."

twitter.com

"Eski eşim ve ben de aynı şeyleri yaşadık. Basit ve güzel anların değerini bilin. Üstesinden geleceksin."

twitter.com

Bu hikayeleri duyunca biz epey bir duygulandık. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

9 Yaşındaki Bir Kızın 55 Yaşındaki Adamla Nasıl Evlendirildiğini Görünce İnsanlığınızdan Utanacaksınız!
İstanbul'da Evdeki Kişi Sayısına Göre Aidatın da Arttığı '1+1'imsi Lüks Daire' Sosyal Medyanın Gündeminde!
Asgari Ücretle Araba Alabilmemiz İçin Ortaya Çıkan Denge Verileri 2003 Yılı Rekor Fiyatına Ulaştığını Gösterdi

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
03.11.2021

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyor büyüklerimiz.. ☺️

03.11.2021

Ne şanslı insanlar seviliyorlar. Eski sevgilimi düşündüm bir an ben onla evlenseydim kanser olsaydım var ya kesin boşardı beni asla yanımda olmazdı.

03.11.2021

Vay şerefsiz boşver iyi ki eski olmuş🙏🏼

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ