İyi Bari Prizi Bulabilmiş! Doğru Deterjanı Koyup Bulaşık Makinesini Çalıştırmayı Beceremeyen Adam

Evinize aldığınız eşyalara 'Bu neymiş, nasıl çalışıyor' diye bir baksaydınız yahu!

Çoğumuzun evinde çamaşırlarını yıkayamayan ya da bir yumurta bile kıramayıp açlığını gideremeyen erkek aile bireylerimiz mevcuttur. Toplumun onlara biçtiği roller gereği bu basit ihtiyaçları için yanlarında hep bir kadının var olmasını isterler.

Ben yine genelleme yapmayayım tabii ama ne yazık ki Türkiye'deki erkeklerin %90'ı bu şekilde yaşamlarını devam ettiriyor.

Böyle oldukları için de övünüyorlar kendileriyle. Evin idaresine sadece maddi olarak katkı sunmaları onlar için evin reisi konumuna gelmeleri için yeterli.

Çocuk bakımının ve bununla birlikte ev işlerinin zorluğundan ya haberleri yok ya da işlerine gelmiyor bunu bilmek. Ev işlerine dair birkaç bilgi edinmekten bile acizler. Yarın öbür gün yalnız kaldıklarında çamaşırlarını ütüleyemezler, aç karınlarını doyuramazlar...

Twitter'dan "@ilkcat" isimli kullanıcı da yukarda bahsettiğim gibi eşi yokken bulaşıkları yıkamaya çalışmış fakat gördüğünüz gibi sonuç facia... Kullanımı çok basit olan bu makineye hangi deterjanı koyacağını bile bilmiyor. Bir de bu nedenle "hanımını" başının tacı ilan etmiş.

@ilkcat

Bu talihsiz tweet de ahalinin haklı olarak tepkisine neden oldu.

@ozgurdobby

@busesese

@rolatwitte

@ahudegilim

@sutsuznesquik

@bunnynbubbles

@childishband1to

@sntleila0

@berkut1derdim

@Silasaraa

@Kurkangalmuk

@mahirgra

Kadınlara soruyorum: Sizin evde durumlar nasıl?

@bazlama55

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
13.02.2021

Millet kafayı sıyırmış. Yani sabah akşam dövüyorlar mı bu insanları anlamadım. Bu ne kin, bu ne nefret. Adam ne yapmış? Bulaşık makinesini kullanamıyor. Bu mu yani? Bunun için mi linç edeceğiz adamı? Bu adamın eşi de araba lastiği değiştirmeyi bilmiyordur. Çünkü lazım olduğunda kocası değiştirmiştir, ona gerek kalmamıştır. Tutup kadına sövecek miyiz yani? Arkadaş manyaklaşmayın ama ya. Nefret beslediğiniz insan sizin amcanız, babanız , abiniz. Yani sırf nefreti ifade etmek için bu kadar saçma nedenleri bahane etmeyin ama.

13.02.2021

Kusura bakma kardeş, sığ bi bakış açısına sahipsin. Araba tekeri değiştirmek günlü yaşamsal faliyet mi? Kadın bulaşık makinesi çalıştıramasa bu adamın tepkisi kadın bunu nasıl bilmez şeklinde olurdu. Sorun bunun cinsiyetle alakası olmaması. Akıllı cep telefonu kullanabilecek iq ya sahip herkes bulaşık makinesi çalıştırmayı da becerebilir. Öfke bu adam üzerinden aslında arka plandaki sebebe yönelik. O da ev işlerinin sadece kadına ait olduğu düşüncesi. Bu adam da belli ki sürekli bulaşığı kadına yıkmış. Kadın gidince de ortada kalmış böyle. Komik değil acınası bir durumda. Olaya yaklaşımı da acınası. Utanmadan paylaşabiliyor yani bunu. Şey gibi, bakın çaydanlık kenarda duruyordu ama bilmiyordum ne işe yaradığını, çay demlerken tencere kullandım niye olmadı demek gibi. Ezikliğin dibi, iq yoksunluğunun ispatı yani, yazık.

13.02.2021

Evdeki beyaz eşyadan salak olmak hahaha 😂😂 Arkadaş hiç bilmiyorsan eşini arar sorarsın buna da insan üstü bir iq gerekmiyor.

13.02.2021

Çamaşır bulaşık gibi makineler çocukların bile kullanabileceği seviyede yapılıyor ama günümüz erkeği tablet deterjan koyup starta basamıyor 😂 sonra da bu adamla eşdeğer başka cinsler de burada adamı linç etmeyin diyor. Lan insan utanır be bu kadar aciz olmaktan insan utanır. Araba lastiği değiştirmekle bulaşık makinesi çalıştırmayı aynı sanana ne denir ki gerçi, he birader he.

TÜM YORUMLARI OKU (53)