İTÜ'lü Genç Kızın Gelecek Kaygısı Sosyal Medyada Gündem Oldu: "Boşuna mı Okuyoruz?"

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okuyan bir genç kız, sosyal medyada paylaştığı gönderide, gelecek kaygılarını dile getirdi. Staj yaptığı sırada yaşadığı endişeleri paylaşan genç kız, okuduğu yıllar boyunca elde edeceği maaşın, ne ev ne de araba almak için yeterli olacağını düşündüğünü belirtti.

“Boşuna mı okuyoruz?” sorusunu yönelten genç kız, sosyal medya fenomenlerinin kısa sürede elde ettiği gelirlerin haksızlık yarattığını düşündüğünü söyledi.

Genç kız, sosyal medyada ünlü olmuş kişilerin 1-2 ayda kazandığı paraları işaret ederek, yıllarca okuyarak ve çalışarak kazanılan miktarların adaletsizliğini vurguladı.

Videonun tamamı için👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Evdeki Saat'e Sorduk! Bu Şarkıyı Hangi Ünlü Oyuncu Söylüyor Tahmin Edebilecek misiniz?
Sokak Röportajında Bir Kadının Kombin Cevabı Hayrete Düşürdü: Kombinin Yarısından Fazlası Çalıntı Çıktı
Sokak Köpeklerini Seven Genç Kızdan "Kendinize Yazık" Diyen Adama Sert Cevap

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
20.09.2024

Tüm gençlerin bir şekilde kısa ve kolay yoldan parayı vurmanın hayalini kurması çok normal. Bir arkadaşınız başka arkadaşından duymuş. 1 koymuş 100 almış. Kriptoda çok kazanmış sende yatır emekli olursun vs. Bir değil on değil sürekli böyle haber geliyor, yaşantılar gözler önünde. Gel gel var her yerden. Öteki tarafta ya asgari ücret ya da 3-5 fazlası. Kira ödediysen kalan ile yaşamak mucize. Bu gençler neden şansını denemesin? Kaybedecek bir şey bırakılmamış. Her şey talan, cevap anahtarı çalınmış, mülakatların sonucu belli, kadrosu birinin yeğenine rezerve, kala kala yarını belli olmayan kıçı kırık hizmet sektöründe iş. Çıkış yolu bulamayan bu gençlerin ahı çok büyük olacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ