İtiraz Et, Hayal Kur, İlerle! Türkiye Hakkında Fikir Edinmek Adına Harika Bir Konuşma

Türkiye’de eğitimden istihdama, ekonomiden iş güvenliğine yüzlerce veriyi analiz eden Selçuk R. Şirin, durumun iç açıcı olmadığını belirterek başlıyor konuşmasına. Ancak bu verilere rağmen kendisini asıl kaygılandıran noktanın ülkedeki hayal kıtlığı olduğunu vurgulayan Şirin, bu durumu teknolojik ve beşeri gelişmenin önündeki en büyük engel olarak görüyor. Şirin, hayalini yitiren ülkede “katma değer yaratamazsınız' diyor. Çözüm ise itiraz etmekten geçiyor çünkü Şirin'e göre itirazsız hayal, hayalsiz ilerleme olmaz.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
10.07.2016

itiraz yok sorgulama yok arastırma yok siyasetçilerin her söyledigine inan hayat bizim salak türk milletine güzel

11.07.2016

abi güzel konuştunda malesef birşey değiştirmiyor.hayalimiz olsa mesela süper zırh,hızlı iyleşim,dna bozukluğu tedavisi gibi şeyler anlatsak delimisin diyorlar.bu işin ucunda para varmı diyorlar, e finansal destek olmayıncada sen bunları yapamıyorsun.ülkede o kadar cami var ama ortalıkta cemaat yok.benim en çok canıma batan diyanet için 1,3 katrilyon harcanmasıdır.o kadar para boş yere başkalarının cebini dolduruyor.elimde projeler var ama gerçek olması için sağlam bir lab. ve 1,475,210 milyon dolar gerek.hayalimiz olan futbolu zorunluluk yüzünden bıraktık yine hayal kurduk ama bunlarda toz olacak.bu ülkede yaşam döngüsü şöyledir doğ-büyü-iş sahibi ol-evlen-yaşlan-öl.boşuna o kadar anlattık değişen bişey yok yine.

11.07.2016

İtiraz etmeyi unuttuk resmen yani hep koyun diyoruz diğerlerine ama bizim de birer koyun farkımız yok. İtiraz edenlere neler oluyor görüyoruz ancak birlik olup tek ses çıkarmaya başlamamız gerekiyor hatta bunun zamanı hızla geçiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (7)