İtalyan Programına Katılan Ünlüler Kervanına Dahil Olan Melis Sezen Aşk Hakkında Konuştu!

Ünlü oyuncularımızın ardı ardına boy gösterdiği İtalyan programı ''Verissimo''ya Melis Sezen de katıldı. Güzel oyuncu kendisine yöneltilen sorulara ''aşk dolu'' yanıtlar verdi.

Melis Sezen'i Sadakatsiz dizinde hayat verdiği Derin karakteriyle tanımıştık.

O dönem oyunculuğuyla bizleri büyüleyen güzel oyuncu, şimdilerde Deha isimli televizyon dizisiyle sevenleriyle buluşuyor biliyorsunuz.

Yıldızı hızlı bir şekilde parlayan oyuncunun aşk hayatı da son zamanlarda oldukça merak konusu haline gelmişti ister istemez. Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşk yaşadığı konuşulmaya başlanmış ardından güzel oyuncunun yirmi yedinci yaş gününde ikilinin birlikte görüntülenmesiyle bu iddialar da doğrulanmıştı.

Melis Sezen, son aylarda ismini epey duyduğumuz İtalyan programı ''Verissimo''ya katıldı. Aşk ve ilişki hayatının detayları merak edilen güzel oyuncuya bu konu hakkında sorular yöneltildi.

Sezen, "Aşk çok güzel bir duygu, aşkın hayranıyım, aşık olmak ve sevilmek çok güzel. Kalbim sevgi dolu.'' demesine rağmen sevgilisiyle ilgili fazla detay vermekten kaçınarak "Çok özelim, aşktan bahsetmeyi sevmiyorum. Aşk çok özel bir duygu ve öyle kalmasını istiyorum" diyerek cümlesini tamamlamayı tercih etti.

Geleceğiyle ilgili kendisine yöneltilen bir soruyu ise "Hayattan tek isteğim kalbimi daha çok açmak. Hayatın bana sunduğu olasılıklara kendimi kapatmak istemiyorum." şeklinde yanıtladı.

İlginizi çekebilir:

Moda Oldu: Neslihan Atagül'den Sonra Karnı Burnunda Melisa Aslı Pamuk da İtalyan Programında Boy Gösterdi!
Eski Günlerine Dönen Dilan Polat, Kardeşi Sıla Doğu ile Yarınlar Yokmuşçasına Sarılarak Dans Etti
Şimdi Gel de Gör Beni, Bambaşka Biri: Yasemin Özilhan'ın Katıldığı Bir Davette Yüzündeki Değişim Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşımına Berk Oktay'dan Sert Tepki!
Osimhen'nin Röveşatası Kaç Metre? Galatasaray'ın Yıldız Golcüsünün Antalyaspor'a Attığı Gol Gündemde
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu