İtalyan Modasını Tarzınla Birleştir! Ünlü İtalyan Markası Napapijri’nin En Beğenilen Ürünleri

Kaliteli ve şık tasarımlarının yanı sıra işlevsellik ve dayanıklılığıyla da öne çıkan Napapijri markasının en sevilen ürünlerini incelemek ve dolabınıza İtalyan modasını taşımak isterseniz aşağıda sizin için seçtiklerimize göz atabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 25.04.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Napapijri Sportswear Rainforest Opens Summer Short Full-Zip Hoodie Erkek Ceket

Markanın en popüler ürünleri arasında yer alan Napapijri hoodie'leri, kalitesiyle, konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilen  Napapijri hoodie'ler, dolabınızda bulunması gereken parçalardan biri diyebiliriz.

Fiyatı 4.409 TL

Linki burada.

Napapijri Sportswear Curaray Cargo Erkek Pantolon

Günlük kombinlerinizde sportif tarzınızı tamamlayacak Napapijri Sportswear Curaray Cargo Pantolon, işlevsel cepli tasarımıyla tüm günü rahat bir şekilde geçirmenizi sağlayacak.

Fiyatı 2.939 TL

Linki burada.

Napapijri Vail Printed Erkek Şort Mayo

Yavaş yavaş yaz hazırlığı yapmaya başlayanlar için bu yazın en iyi mayolarından biri olacak Napapijri Vail Printed Erkek Şort Mayo burada sizi bekliyor!

Fiyatı 1.469 TL

Napapijri Bering (Small-36 L) Unisex Spor Çantası

Eşsiz tasarımı ve göz alıcı kalitesiyle öne çıkan Napapijri Bering Unisex Spor Çantası, işlevselliği ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. 

Hem sporda hem de günlük hayatta yeni vazgeçilmeziniz olmaya aday. 

Fiyatı 2.099 TL

Linki burada.

Napapijri Sportswear Bollo Hoodie Erkek Sweatshirt

Dolabınızda size uzun yıllar eşlik edecek bir kaliteye sahip olan Napapijri Sportswear Bollo Hoodie Sweatshirt, serin havalarda sizi sıcak tutmasının yanı sıra şıklığıyla da tarzınızı tamamlayacak bir duruşa sahip.

Fiyatı 2.309 TL

Linki burada.

Napapijri Happy 4 (20 L) Unisex Sırt Çantası

Estetik ve fonksiyonel tasarım anlayışını yansıtan Napapijri Happy 4 Unisex Sırt Çantası, 20 litrelik kapasitesi sayesinde günlük kullanımda ihtiyaç duyulan eşyalarınızı rahatlıkla yanınızda taşıyabilmenizi sağlıyor.

Fiyatı 1.179 TL

Linki burada.

Napapijri Sportswear Santiago Short-Sleeve Erkek Tişört

Hafif ve yumuşak dokusuyla günlük kullanımda sık sık tercih edeceğiniz Napapijri Sportswear Santiago Short-Sleeve Tişört, nefes alabilen % 100 pamuk kumaşı sayesinde favori tişörtünüz olmaya aday. 

Fiyatı 1.049 TL

Linki burada.

Napapijri Sportswear Amundsen Polo Short-Sleeve Erkek Tişört

Polo yaka detayı ile öne çıkan Napapijri Sportswear Amundsen Polo Short-Sleeve Tişört, spor şıklığını sevenlerin uzun yıllar severek giyeceği bir model. 

Fiyatı 2.099 TL

Linki burada.

Popüler İçerikler

Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası