It Takes Two'nun Geliştiricisinin Adını Bile Sır Gibi Sakladığı Oyundan İlk Sızıntılar Geldi

It Takes Two ile hem oyuncuların kalplerini çalan, hem de yılın oyunu da dahil olmak üzere pek çok ödül toplayan Hazelight Studios'un sır gibi sakladıkları oyundan ilk bilgiler geldi. 

Kaynak

Yaptıkları iki kişilik oyunlarla türe yeni bir soluk getiren Josef Fares öncülüğündeki Hazelight Studios'un yepyeni bir proje üzerinde çalıştığını bir süredir biliyorduk.

2021 yılında yılın oyunu da dahil olmak üzere pek çok ödül toplayan ve 20 milyon satış barajını geride bırakan Hazelight Studios ayrıca oyuncular tarafından yine çok sevilen A Way Out ile de karşımıza çıkmıştı. Friend's Pass sistemi sayesinde tek bir oyunu farklı cihazlarda dahi iki kişinin oynayabildiği düşünülecek olursa bu satış başarısı daha da anlam kazanıyor.

Stüdyonun başındaki isim Josef Fares geçtiğimiz günlerde "Bir sonraki oyun hakkında çok soru alıyorum. İşte bir ipucu. S **** ****** N adlı YEPYENİ bir IP. Yakında göstermek için sabırsızlanıyorum" dediği gönderisi ile sıradaki oyunları için hayranlara ilk ipucunu vermişti.

twitter.com

Hazelight Studios hesabı ise Fares'a sıradaki oyunun senaryosunun ve oyun hakkında bazı ipuçları barındıran kağıtların olduğu bir fotoğrafı "Hazır bahsetmişken, sanırım bunu ofiste düşürdün" diyerek yanıt vermişti.

twitter.com

Josef Fares'ın ilk ipuçlarını verdiği, Hazelight Studios'un adını bile sır gibi sakladığı gizemli oyunun ismi ve nasıl bir yapıya sahip olacağı sızdırıldı!

Oyuncuların güvenilir sızıntı kaynağı 'Billbil-kun' tarafından Daelabs'ta aktarılanlara göre oyun 'Split Fiction' adını taşıyacak. Stüdyonun tüm diğer oyunları gibi Friend's Pass sistemi içerecek ve yine iki kişilik bir deneyim sunaak oyunda 'dinamik ekran bölünmesi' özelliği yer alacak. Bu özellikle birlikte oyundaki bulmacalar da farklı bir boyut kazanacak. Hazelight Studios'un adının Split Fiction olacağı tahmin edilen oyunu ne zaman duyuracağı ise hala gizemini koruyor.

İlginizi Çekebilir

It Takes Two'nun Geliştiricileri Yeni Bir Oyun İle Geliyor!
Türkiye Simülasyonundan Makinalaşmak İsteyene Haftanın En Komik Steam Yorumları
Patron Çıldırdı! Epic Games Store İndirimlerinde 20 TL Altına Alabileceğiniz Şahane Oyunlar

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Skandalına Karışan Doktor ve Hemşirelerin İsimleri İfşa Oldu! İşte Skandala Karışan İsimler
Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
YORUMLAR
21.10.2024

Sevgili oyunu mu, çift derken 🤔

21.10.2024

genel de sevgililer oynuyor ana karakterler karı koca olduğu için

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ