İsviçreli Bakan'dan Tasarruf Önerisi: 'Birlikte Duş Alın'

İsviçre Çevre, Ulaştırma, Enerji ve İletişim Dairesi Bakanı Simonetta Sommaruga, enerji krizine çözüm amacıyla vatandaşlara birlikte duş almaları önerisinde bulundu.

Rusya'nın Ukrayna savaşı nedeniyle kendisine yaptırım uygulayan Avrupa'ya gaz akışını kesmesiyle Avrupa enerji kriziyle karşılaştı. Avrupa ülkeleri kış öncesi çeşitli tasarruf tedbirleri almaya başladı.

Enerji tasarrufu için Avrupa'da ilginç öneriler de geliyor. İsviçre Federal Çevre, Ulaştırma, Enerji ve İletişim Dairesi Bakanı Simonetta Sommaruga, vatandaşlara birlikte duş almalarını tavsiye etti.

"Kaynakları tasarruflu kullanın"

İsviçre basınında yer alan habere göre, Bakan Sommaruga, yaklaşan enerji kıtlığıyla daha iyi mücadele edebilmek için bireyleri ve işletmeleri kaynakları tasarruflu kullanmaya çağırdı. 

Sommaruga, vatandaşlara verdiği tavsiyelerde, elektronik cihazların ve ışıkların gereksiz yere kullanılmamasını, buzdolabı için ise çok düşük sıcaklıklardan kaçınılmasını önerdi.

Sommaruga ayrıca enerji krizine karşı 'Birlikte duş alın' önerisinde bulundu.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
14.09.2022

Danaya girer gibi 7 kişi leğene girse daha tasarruflu olurdu ama işte bunun altında başka bir kurnazlık yatıyor. Nüfusun yaşlanması sorunuyla bir ele alınmış enerji sorunu, iki sorunu tek öneriyle çözmeyi hedefleyen bakan gibi bakan.

14.09.2022

bizdeki yöneticiler de "duş yaparken iki ayağını kovaya soktuğunu, kovada biriken suyu da, tuvaleti temizlemek için kullandığını" anlatıp tavsiye veriyor.

Pasif Kullanıcı
14.09.2022

yalnız yaşayanlar komşuları ile duş alıp ısınmak için birbirlerine sarılsın....dur lan ısınmada battaniyede çözüm olabilir :)))))))))

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ