İstismara Uğrayan Sıla Bebeğin Teyzesi Sessizliğini Bozdu: "Kardeşim Demeye Dilim Varmıyor"

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan iki yaşındaki Sıla bebeğin hayat mücadelesi sürüyor. Sıla bebeğin teyzelerinin küçük çocuğun velayetini almak için dava açtıkları ortaya çıktı. Sıla bebeğin teyzesi Aslı Tatar, 'Kız kardeşim demeye dilim varmıyor' ifadelerini kullandı. 

Önce Narin Güran hemen ardından Sıla bebek... Türkiye son günlerde çocuklara yönelik vahşi cinayet ve istismar haberleri ile ağlıyor. Tekirdağ'da şiddet ve istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek şu anda yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Soruşturma kapsamında anne, üvey baba ile iki komşu çocuğunun aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Ailenin 5 yaşındaki diğer çocuğu ise koruma altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bebeğin teyzesi Aslı Tatar, Sıla bebeğin ve ablasının vasiliğini almak için daha önce vesayet davası açtıklarını söyledi. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde doktorlardan Sıla bebeğin sağlık durumuyla ilgili bilgi alan teyze Tatar şu ifadeleri kullandı: 👇

"B.Y. cezaevine girdiğinde biz uyuşturucu kullandığını öğrendiğimizde, B.Y'nin çocuklara iyi bir annelik yapamayacağını, iyi bir birey olamayacağını düşünerek, vasilik davası açtık. Kız kardeşim demeye dilim varmıyor."

'Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Narin olayı ile ilgilendiği kadar bu olayla da ilgileniyor. 

Suçluların cezalandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.'

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, Sıla bebekle ilgili cinsel istismar iddialarına ilişkin şunları söylemişti: 👇

'Maalesef, ne yazık ki evladımızın cinsel istismara uğradığı adli tıp raporları ile kesinleşmiş durumda. Zaten 13 ve 14 yaşındaki şüpheli 2 kişinin tutuklanmasına sebep buydu.

Annenin olay hakkında çocuğundaki durumu fark etmesine rağmen delilleri karartması ve gizlemesi söz konusu. Annenin de  tutuklanmasının gerekçesi bu.'

Gazeteci Cem Özkeskin: "Narin Türk Toplumunun Kaldıramayacağı Bir Şey Gördü"
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gazeteci İsmail Saymaz, Narin Cinayeti Soruşturmasındaki 'Yasak Aşk' Sorusuna İsyan Etti!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
17.09.2024

Eskiden büyüklerimiz dışarıdan gelen kötülükler gelmesin diye dua ederdi, çünkü zarar dışarıdan gelirdi. Bir çocuk annesinin babasının zarar verebileceğini aklına bile getirmez, getiremez haklı olarak.. Şimdi artık ne amca baba yarısı nede diğer halaydı teyzeydi artık herneyse ne Allah hepsinin belasını versin yüreğim tükendi kaç gündür üzüntüden bu kadar haber bukadar çürümüşlük ne oluyor yaa gerçekten ne oluyor!!

17.09.2024

deme zaten böyle anne olmaz olsun ya herkes anne olmayı hak etmiyor onu gelen doğruyor adı da anne oluyor iste

17.09.2024

agzin bal yesin 👏👏👏

17.09.2024

Hapiste bu istismarcıların başına neler geliyo bizimle bunları da paylaşsalar da içimiz bir miktar soğusa...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ