İstinaf Mahkemesi Kararını Verdi: Cem Yılmaz'ın Ahu Yağtu'ya Ödeyeceği Nafakada İndirim İsteği Reddedildi

Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında sular bir türlü durulmuyor. Ünlü komedyen 10 bin dolarlık nafaka öderken dolar kurundaki artış ve pandemi koşulları nedeniyle nafakanın düşürülmesi için Ahu Yağtu'ya dava açmıştı. 70 bin liraya düşürülen nafaka Yağtu'yu harekete geçirdi. İstinaf mahkemesine taşınan davada karar çıktı. Mahkemeden Cem Yılmaz'ı üzecek bir karar çıktı. 

Gelin detaylara göz atalım...

Bildiğiniz gibi Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu 2012 yılında dünyaevine girmişti. Sevilen iki oyuncunun birlikteliği ise hayran kitlelerini oldukça sevindirmişti.

2012 yılında dünyaya gelen bebekleriyle ilk kez anne-baba olma duygusuyla tanışan oyuncu çift oğullarına Kemal adını vermişti.

24 Aralık 2013 tarihinde tek celsede ve anlaşmalı olarak boşanan Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz'ın evlilikleri sadece 20 ay sürdü.

Cem Yılmaz'ın boşanmanın ardından eski eşine 10 bin dolar nafaka ödemesine karar verilmişti. Evliliğinin noktalanmasından beri oğlu Kemal için Yağtu'ya 10 bin dolar ödeme yapan Yılmaz'ın başı, zorlu ekonomik şartlarla birlikte hızla yükselen dolar kuruyla derde girdi.

Bu konu hakkında bir şeyler yapmak isteyen ünlü komedyen, dolar kurundaki artış ve pandemi koşulları sebebiyle ödediği nafakanın indirilmesi için Yağtu'ya dava açtı.

Cem Yılmaz, eski eşine ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin Türk Lirası'na indirilmesi talebinde bulundu. Sevilen komedyenin isteğini kısmen kabul eden mahkeme, Yılmaz'ın 70 bin TL ödemesine karar verdi.

Ahu Yağtu, nafakanın 10 bin dolardan 70 bin liraya düşürmesi karşısında tepkisiz kalamadı. Yağtu'nun avukatı ise konuyu istinaf mahkemesine taşıdı.

Cem Yılmaz'ın gelirinde herhangi bir azalmadığının altının çizildiği dilekçede 'Davacının pandemi sürecinden olumsuz etkilendiği, reklamlarda boy gösterdiği tedarik firmalarının işlerinin arttığı, 14 milyon lira ücret aldığı, dizilerinin yayında olduğu, Avrupa'nın birçok şehrinde stand-up gösterileri yaptığı, Türkiye'deki ve Londra'daki taşınmazlarından döviz cinsinden kira geliri olduğu, mahkemenin Türkiye'deki enflasyon oranlarını dahi baz almadığı, davacının iş insanı olması nedeniyle dövizdeki öngörülemezlik unsurunu kabul etmediklerini' ifadeleri yer aldı.

İstinaf mahkemesi ise Ahu Yağtu'nun dilekçesinin değerlendirdikten sonra bir karara vardı. Dilekçe sunulan nedenleri haklı bulan mahkeme karar bozmaya gitti.

Verilen kararın ardından, Cem Yılmaz'ın yeniden 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edeceği netleşti.

Ünlü komedyen eğer 2 hafta içinde itiraz dilekçesi sunarsa, çıkan kararı Yargıtay temyiz yoluna taşıma hakkına sahip olacak.

Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Ünlü Oyuncu Ahu Yağtu, Nafakayı Eksik Yatırdığı Gerekçesiyle Eski Eşi Cem Yılmaz'ı İcraya Verdi
Cem Yılmaz-Ahu Yağtu Çifti Boşandı mı?
Cem Yılmaz'ın Bugüne Kadar Birlikte Olduğu Ünlü İsimleri Öğrenince 'Hadi Canım!' Diyeceksiniz

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
29.11.2022

Günümüzün evliliklerinde en büyük sorunlardan biri bu aslında. 3 ay evli kal, çocuk yap, ömür boyu nafaka al. Bir çocuğun 10.000$ aylık masrafı olabilir mi ? Maalesef erkekleri para kaynağı olarak görüyor bir çok kadın.

29.11.2022

Ahu yaptı çocuğu bir eli yağda bir eli balda

29.11.2022

sende yapabılırsın ,gec kalmıs sayılmazsın

29.11.2022

Kadınların erkeklerle evlenip boşanıp ömür boyu nafaka alması kadar rezil bir şey olamaz. Eğer boşandıysa o adam sadece evladına bakmakla yükümlü olmalı. Ne yani o çocuk ayda 10 bin dolar mı harcıyor?! Kadınlar bunu nasıl gururuna yediriyor? Kendisi çalışmalı, kazanmalı. Çalışıp kazanıyorsa da bununla YETİNMELİ. Başkasının eline bakmak, sürekli ondan para almak çok çirkin. Söz konusu evlat ise, bakımını, geçimini, okulunu ve baba üstlensin eyvallah. Anne çalışırken bakım gerekiyorsa onu da üstlensin, ona da eyvallah. Ama artık bunlarınki abartı. Her ay on bin dolar ne demektir ya?! Ayıp lan

TÜM YORUMLARI OKU (21)