İstiklal Caddesi'nde Meydana Gelen Bombalı Saldırıya Sosyal Medyadan Tepkiler

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Balo Sokağın yakınlarında meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Hemen ardından habere yayın yasağı getirildi.

Sosyal medyada ise yapılan bu terör saldırısına tepkiler dile getirildi. Alman Konsolosluğu'nun yaptığı açıklamaların dikkate alınmaması ve hemen habere yayın yasağı getirilmesi de tepkiler arasındaydı.

İstiklal Caddesi'nde Canlı Bomba Saldırısı | Neler Yaşandı?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
19.03.2016

AK KAFALARA YAZIYORUM SADECE ONLAR OKUSUN..HALA ÇIKIP VAY EFENDİM NEDEN TERÖRÜ DEĞİL DE HÜKÜMETİ ELEŞTİRİYORSUNUZ DİYOLAR YA ...... EĞER KOMŞUNUZUN KUDUZ BİR KÖPEĞİ VARSA VE ARADA SIRADA SİZİN ÇOCUĞUNUZA VEYA SİZE SALDIRIYORSA VE DAHİ TÜM BUNLARA RAĞMEN KOŞUNUZ KÖPEĞİNİ ALIP BAĞLAMIYORSA KOMŞUNUZU MU ? YOKSA KÖPEĞİ Mİ ELEŞTİRİRSİNİZ ..?

19.03.2016

bu onlar ıcın anlaması çok güç be abi

19.03.2016

Yandaş kesim de hala diyor ki terörü değil hükümeti eleştiriyorsunuz. Bu kafaya neden olan maddeyi merak etmiyor değilim. Arkadaşım adı üstünde terörist, terörist diyoruz daha ne diyelim şerefsizlere. Onların amacı böyle olaylar gerçekleştirmek zaten, devletin amacı ise bunların önüne geçmek. E biz bunu yapanlara terörist diyoruz bela okuyoruz falan da yine de patlamalara engel olamıyoruz. Biz bunların önüne geçemiyor isek zaten temel görevi bu olan devlet geçmeli. E onlar da geçmiyor yani biz hala hükümeti eleştirmeyelim mi ? Adı üstünde "terörist" olan kişilere neden bunu yapıyorsunuz demek mantıklı mı, lan o zaten "terörist". Eyyorlamam bu kadar.

19.03.2016

Şu sosyal medya bizi bitiriyor aslında, eskiden insanlar sokaklara inerdi, twiter denen saçma sapan yerden tepkini koysan ne olacak? Yok yani Fransız ihtilali de twiterdan yapılmadı. Özümüze dönmeliyiz artık.

TÜM YORUMLARI OKU (47)