İstiklal Caddesi'nde Bombalı Saldırı Gerçekleştirilmişti! Platform ve Bayraklar Kaldırıldı

İstanbul İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırısı sonrası kurulan platform ile Türk bayrakları, Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

Taksim Meydanı'ndan bin 200 bayrak toplandı

İstanbul Beyoğlu'nda 13 Kasım pazar günü düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Saldırı sonrası vatandaşlar, hayatını kaybedenlerin anısına bölgeye karanfil bırakırken, İstiklal Caddesi Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayraklarıyla donatılmıştı. 

Ancak bugün ölenlerin anısına kurulan platform ve caddeye konulan bayraklar kaldırıldı.

Beyoğlu Belediyesi ekipleri 17.00'dan itibaren Taksim Meydanı'ndan Tünel'e kadar karşılıklı dizilen bin 200 bayrağı toplayarak kamyonlara yükledi.

Saldırısında yaralanan 81 hastamızdan 68'i taburcu oldu

Ekipler, kısa bir süre sonra da ölenlerin anısına kurulan platformu kaldırdı. Belediye ekiplerinin çalışmaları sırasında vatandaşlar ve turistler platforma bırakılan bayrak ve karanfilleri hatıra amacıyla saklamak için topladı. 

Bu arada İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralanan vatandaşların sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Vali Yerlikaya, paylaşımında, 'İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında yaralanan 81 hastamızdan 68'i taburcu oldu. 11 hastamızın serviste, 2 hastamızın da yoğun bakımda tedavileri sürüyor. Tedavileri devam eden hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca İstiklal Caddesi'nde Yaralananların Son Durumunu Açıkladı
İşte Bomba Bırakan Teröristin Yakalandığı Ev

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!