İstiklal Bombacısı Ahlam Albashir'in Patlama Öncesinde Bankta Otururken Kaydedilen Görüntüleri Paylaşıldı

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne bomba bırakarak 6 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan Ahlam Albashir'in bombayı bırakıp kaçmadan önce kaydedilen görüntüleri TikTok'ta paylaşıldı.

Bankta yüzü kapalı bir şekilde oturan Ahlam Albashir'in o anları turistler tarafından tesadüfen kaydedildi.

O görüntülerin kaydedilme saati olarak ise 15:31 gözüküyor. İstiklal Caddesi'ndeki patlama 16:20'de meydana gelmişti.

İşte Ahlam Albashir'in bankta otururken kaydedilen görüntüleri: 👇

Ahlam Albashir bombayı bıraktıktan sonra ise yüzü açık bir şekilde kameralar tarafından böyle kaydedilmişti: 👇

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

izlerken şerefsiz mahlukattan çok oradan geçip giden şanslı insanları izledim istemsizce defalarca. nasıl bir travmadan, dehsetten, belki ölümden kurtulduklarının farkında bile olmadan geçip gidiyorlar.

aynı şey aklımdan geçti. O an oradan geçip gidebilmeleri, bombacı ş.. keyfini beklemesiydi. Keyfi gelince de maalesef 6 yurttaşımız öldü ve yararılar yaşadıkları dehşet yanlarına kar kaldı.

15.11.2022

Bir terör eyleminde kadın kullanılacaksa özellikle peçeli tercih edilir. Yüzü tamamen örten peçenin nasıl bir güvenlik zaafiyeti oluşturabileceğini de bir nebze olsun ortaya çıkaran görüntüler...

17.11.2022

Ne alaka sizde tesettürumu sucluyacaksiniz yazık yaa uyan müslüman uyan

15.11.2022

Nerden baksan 1 saat oturmuş. Niye beklemiş o kadar? Uçağın kalkmasını mı?

16.11.2022

Kafamda deli sorular..Kadının kaçarken elinde tuttuğu gül ve belden aşağısının askeri üniforma, başında ise türban/çarşaf karışımı afganları temsil eden kıyafeti ve haberler ilk verildiğinde 11 rakamının yine verilmesi..11 saatte yakalanması, 11 yaralarının olması ilk verilen haberlerde bu kadar 11 vurgusunun yapılması, yakalandığında ise radyasyonu simgeleyen mor renklı, üstünde NewYork yazan kopüşonu..Bunların hepsini topladığında birilerinin birilerine mesaj verdiği, kendi aralarında bu olay üzerinden iletişim kurduğu apaçık..Afganların içinde bulunduğu bir iç savaşta olabilir, radyasyon sızıntısı mayınları temizlenen İran-Irak-Azerbeycan sınırı üzerinden toplu bir göçün başlayacağı da verilmiş olabilir. Sonuçta hepsini topladığında bunu iç ve dış mihraklar organize ediyor olan budur.

TÜM YORUMLARI OKU (32)