İstihbarat 20 Gün Önce Uyarmış

Atatürk Havalimanı'ndaki kanlı saldırı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. İstihbarat birimleri 20 gün önce havalimanına IŞİD saldırı olabileceğine dair bilgileri ilgili birimlere göndermiş.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Terör Saldırısı

Hande Fırat canlı yayında yaptığı açıklamada, “İstanbul’la ilgili olarak da Haziran ayının başında, yaklaşık 20 gün önce istihbarat birimleri devletin tepesine ve tüm kurumlarına uyarı yazısı gönderdi. Bu uyarı yazısında yer isimleriyle bu uyarı yer aldı” dedi.

Yer isimleri arasında Atatürk Havalimanı’nda olup olmadığının sorulması üzerine Fırat, uyarıda Atatürk Havalimanı ifadesinin de yer aldığını belirtti.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
29.06.2016

Şu uyarıları devlete değil de halka yapsalar. Devletin bi şey yaptığı yok en azından biz önlemimizi alalım.

30.06.2016

evet hatta teröristlere de söylesinler beyler biz bombayı patlatacağınız yeri biliyoruz orada patlatmayın başka bir yer bulun kendinize. düşünürken biraz beynimizi de kullanmayı deneyelim lütfen

29.06.2016

Yani buna rağmen siklenmedi.Ulan nereden tutsam elimde kalıyor ne biçim haşmetli hükümet bu be.Bi ara Edirne'de canlı bomba var dendiğinde çarşı-pazar'ın %90'ı polis ve güvenlik güçleriydi,kalabalık yerlerde insanlar didik didik aranıyordu.Küçücük bi şehir,üstelik muhalefetin elindeki şehir bunu yapabiliyor,koskoca İstanbul bunu tüm gücüne,üstelik hükümetin elinde olmasına rağmen yapamıyor öyle mi?Yemeyin beni.Esas teröristler içeride.

29.06.2016

bu cnn gezi olaylarında penguen belgeseli gösteren kanal değilmiydi? Bunların hiçbir sözüne şahsen güvenmiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (27)