Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmede, “istifa” eden MHP’li vekilleri gündeme getirdiği iddiasını yazdı. Fatih Altaylı’nın aktardığına göre, Erdoğan, söz konusu “altın kaçakçılığı” iddiasını gündeme getirdiği toplantıda, Bahçeli’nin milletvekillerini savunması üzerine 'koalisyon ortağına' bazı görüntüler izletti.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Fatih Altaylı'nın bu iddiasını yalanladı. Açıklamada 'Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’ye MHP’li vekillerle ilgili bazı görüntüler izletti” iddiası doğru değildir' denildi.
Kaynak: Fatih Altaylı
Mhp ve Akp altın çağını yaşıyor ama bazıları kazandıklarından bir yerlere pay vermeyince saf dışı bırakılmış! Şaşırmıyoruz sonuçta mafyanın, kaçakçıların, dolandırıcıların, pezvenklerin bu ülkeye zarardan başka bir şey vermeyenlerin temsil edildiği yegane oluşumlar. Hepsinin tek derdi pastadan paylarını almak. Yaptıkları her şey yanlarına kalıyor, istifa ile dosya mı kapanmış oldu.
İlginç. Altın kaçakçılığı için istifa mı ettirmişler. Daha neler...
Ayyuka çıkan olaylarda ihracı isteniyor, Ayyuka çıkmayanlar ne olacak. Neden haklarında yargılanmaları için T.B.M.M. den karar alınması lazım. Suç un karşılığında yargılanması için bence izin alınmasına gerek yok herkes gibi suç oluştuğunda soruşturma direk başlaması ve o an tüm kimliğinin iptal olması gerekli. Bir atasözü vardır; İmam osurursa cemaat kim bilir neler yapar. Bizlerin oylarıyla o mevkilere gelen kişiler halkına örnek olması lazım ki halkta eşitliğe, adalete, örf ve geleneklere güzel dinimizin ayet ve hadisler deki ifade edilen şekilde yaşasın.