İstek Parçayı Çalmadın Diye 10 Kişiden Toplu Dayak

Bursa'da istek şarkıyı ikinci kez çalmadı diye 10 kişi müzisyen Orhan Süslerer'i dövdü. 3 çocuk babası 44 yaşındaki Özkan Süslerer'in kaburgası kırıldı.

Bir daha çal

İddiaya göre 10 kişilik grup, o sırada sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den 2. kez aynı şarkının çalmasını istedi. Müzisyen Süslerer ise istek şarkıyı biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını belirtti. Bunun üzerine 10 kişilik grup müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı.

Molayı beklediler

Sözlü tartışma sonrası saldırganlar sahnedeki çalışanların bir süre molaya çıkmasını bekledi. Bu esnada Özkan Süslerer'in molaya çıktığını gören 10 kişi arka bahçede yakaladığı müzisyeni öldüresiye dövdü.

Kaburgasında kırık, omzunda çıkık

Olayı gören çalışanların araya girmesiyle, grubun elinden kurtarılan Özkan Süslerer, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan Süslerer, hastanede tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
24.10.2022

Lan yıllardır bunu yapmayı mı bekliyordunuz yoksa içinizdeki boktan öfkenizi kusmanız için malzeme mi arıyordunuz? Nedir bu istek şarkı tartışması akımı arkadaş? Şiddetin de mi akımını yapıyor millet? Kavga dövüş, ölüm kalım için farklı bir konsept mi bekliyorsunuz? Yeni bir suç, saldırı vb. bir şey gelişti mi hemen devamı geliyor. Normal mi lan bu? Yeminle yıldım.

24.10.2022

Yakalasalar ne olacak, yine kontrol şartıyla serbest. Doğru düzgün bir ceza gelmedikçe adamlar dövülenleri, öldürülenleri örnek gösterip "ayağını denk al" diyecekler. Dediklerine eminim.

Eglenmeyi bile kavga ortamina sokan amk ortadogululari

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ