İstediği Tableti Almadığı İçin Annesinin Emeklerini Çöp Eden Çocuk Sinirleri Zıplattı

Yeni nesil çocukların bilmediği bir şey yok neredeyse. Z kuşağı, Alfa kuşağı derken bir de Beta kuşağı girdi hayatımıza. Eğer etrafınızda bu kuşaklardan olan bir çocuk varsa, aradaki farkı net bir şekilde gözlemleme şansınız olmuştur. İstisnalar kaideyi bozmaz diyerek bu kuşaklardan gelen çocukların genel olarak doyumsuz olduğunu, kolay kolay mutlu olmadığını söyleyebiliriz. Genel olarak bolluk içinde yaşayan bu çocuklar, bir şeyin 'yok' olmasını bir türlü idrak edemiyor. Onun olması için de ellerinden geleni yapıyorlar. 

Bu kez Alfa kuşağından gelen bir çocuk, çektiği videoyla sinirlerimizi zıplattı.

Bir çocuk ne kadar sinir bozucu olabilir ki?

Eğer çocuklarla aranız pek iyi değilse 'çocuklar zaten sinir bozucu' diyebilirsiniz. Fakat çocukları seven, onlarla iyi geçinen yetişkinler bile bazen illallah edebilir. Enerjileri asla bitmez, sorularının sonu gelmez, halden anlamazlar...Şimdilerde çocuk yaşta olanlar ise Alfa kuşağının birer üyesi. 2010'lu yıllardan itibaren dünyaya gelen bu çocuklar, teknolojinin tam olarak içine doğan ilk nesil. Haliyle ellerinden tablet, telefon eksik olmuyor. Onları teknolojik alatlerden uzak tutmak büyük bir çaba gerektiriyor ve genellikle de olumsuz sonuçlanıyor. 

Sosyal medyada video paylaşan Alfa kuşağı bir çocuk da annesinden yeni bir tablet istemişti. Fakat anne, bu tableti almayınca çocuk farklı bir yola başvurdu. Annesinin misafirler için özenerek yaptığı tatlıdan aldı hıncını!

"Çünkü istediğim tableti almadı..."

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gelin, gelen yorumlara da bir bakalım.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Yorumlarda buluşalım...

twitter.com
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
YORUMLAR
18.03.2025

Önce çocuk sussun diye eline tablet telefon veriyorlar. Sonra baktı sesi çıkmıyor, alışkanlık oluyor. Ver tableti eline. Sonra çocuk buna dönüşüyor. Çocuk dayakliksa tek başına olmuyor.

18.03.2025

Abla insallah tum pastayi cocuga yedirmistir tek oturusta

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ