İşte Kadınlardan Erkeklere Sert Cevap: 8 Mart'a Hazır mısınız?

O güzel cevaplar beyaz atlara binip gittiler, cevabın böyle sertine kaldık. 😃

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
08.03.2016

Bayan yerine KADIN kelimesini kullanın.. Bayan kelimesini lügatınızdan kaldırın.. Bir tarafta "Bayan kuaförü , bayan ayakkabısı, bayan reyonu"diğer tarafta "hayat kadını", "şişme kadın" kullanılıyor.. Kadın kelimesini seks objesi olarak kullanan ve "tüm bayanlarımızın kadınlar gününü kutlarım" diye kutlama mesajı atan tüm denyolara selam olsun.. KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ! Keşke 1 gün değil , her gün kıymetiniz bilinse.. İstediğiniz kadar naz yapın , şımartılmak istediğinizi söyleyin.. Bugün sizin gününüz..

08.03.2016

Dolmuşta bi para uzatılmasını rica etsene öyle :) Kadın şurdan 2 kişi diye bay ve bayan kelimeleri toplumsal hayatta terbiye kuralları dahilinde kullanılan sözcüklerdir erkek ve kadın ilkel tabirlerdir ve ilkel dürtüleri çağrıştırır şimdi diceksin hayat erkeği demiyor kimse vs diye ama şunu düşünsen yeter bence cinsel bir konu olduğunda erkeğe de kimse bay demez erkek der kadına da kimse bayan demez kadın der.Toplumsal cinsiyete sataşacam diye hitap unsuru olan şeylere salak saçma bulaşmayın sizden ricam.

07.03.2016

anlaşılan beyler yedirememiş :) n'apsaydık,hemcinslerinize uyup bıçaklasa mıydık?

08.03.2016

sanki abdyi çok aratıyormuş gibi boş boş konuşma.abd'de mumyaya,türkiyede bilmem kaç aylık kız çocuğuna... kaldı ki konu ülkede değil,yorumumu iyi oku.bunun ülkeyle alakası var mı? dünyanın her yerinde aynı saçmalık dönüp dolanıyor.sen neyi aklamaya çalışıyorsun onu anlamadım.bahsettiğim şey bu nerede olursa olsun tecavüzler,cinayetler genelde erkekler tarafından işleniyor.yıllık erkek cinayetlerinin ve kadın cinayetlerinin sayılarını çok rahat bulursun araştır biraz.

07.03.2016

niye hep kavga olmalı

07.03.2016

evet aşk falan o konular kasıyor geriyor arkadaşlık iyidir

TÜM YORUMLARI OKU (84)