"İşte Kadına Taciz": Hadise, Beren Saat'i Gizlice Kayda Alıp "Ben Bu Beren'i Yerim" Diyen Muhabire Öfke Kustu!

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu ile birlikte teknede olduğu anları görüntüleyen Ekol Magazin muhabirinin ünlü oyuncuya yönelik çirkin sözlerine bir tepki de Hadise'den geldi.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu'yla birlikte tekne turuna çıkan Beren Saat, denize girdiği sırada yüzlerce metre uzaklıktan gizlice kameraya alınmış ve muhabirin Beren Saat hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Yüzlerce Metre Mesafeden Beren Saat'in Denize Girdiği Anları Kaydeden Magazincilerden Çirkin Sözler!

Muhabirin "Ben bu Beren'i yerim" cümlelerine yalnızca sosyal medya kullanıcılarından değil birçok ünlü isimden de tepki gelmişti.

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra yaşananlara tepki gösteren bir diğer isim ise Hadise oldu! "İşte kadına taciz, işte özel hayata tecavüz!" cümleleri ile konuya sert bir giriş yapan ünlü şarkıcı resmen öfke kustu.

"Bu pis düşüncelere röportaj vermek zorunda değilim" diyen Hadise, kendisini bu konuda eleştirenlere de cevap vermiş oldu. Ünlü şarkıcı "Hadise bir daha neden magazincilerle röportaj yapmıyor dediğinizde aklınıza bu video gelsin" açıklamaları ile de dikkat çekti.

İşini hakkıyla yapan emekçileri tenzih ettiğini belirten Hadise, Beren Saat haberini yayımlayan muhabirleri yerin dibine soktu!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Biraz Kırıldık: Her Konuşması Beyin Yakan Teoman'ın Enteresan Açıklamalarının Nedeni Sonunda Ortaya Çıktı!
Setten Çıkıp Sevgilisi Mert Demir'in Konserine Koşan Serenay Sarıkaya'nın Heyecanı "Bu Sefer İnandık" Dedirtti
Pelin Akil'in Kırdığı Potları Toparlamaya Ant İçti: Anıl Altan'dan İlişkilerinin İç Yüzüne Dair Açıklamalar!

Popüler İçerikler

Mehmet Şimşek'ten Sözcü Gazetesi'ne Yanıt: "Sizi Mutlu Etmek İçin Bisiklete Binmeyi Düşünebilirim"
Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
Mehmet Şimşek, Türkiye'nin 'Gri Listeden' Çıkarıldığını Duyurdu: "Başardık"
YORUMLAR
25.06.2024

Hadise'nin "ah kendimi her halimle ne kadar seviyorum" ve "kadınız mağduruz,bize herşey hep taciz tecavüz" açıklamalarından da ben yoruldum, max bu 2 konu üzerinden gündeme geliyor.

Doğduğu yerde insanların kafaya takmadıkları şeyler burada olay yaratıyor. Kadın da haliyle tepki gösteriyor, asıl göstermemek saçmalık. Kadın ya da erkek özel hayatın istediği ölçüde gizli olması gerek bu arada. Yani bu kadının mesleği şarkıcılık, Beren Saatin mesleği oyunculuk, mesela saçınızı kesen kişiye ya kuaför ya berber diyoruz. Berberinizi sokakta ya da plajda görünce selam vermeniz normaldir. Fakat berberinizi görmek için tekne kiralayıp takip edip mayosu ile denize girerken görüntülemek en hafif tabiri ile sapıklıktır. Burada sözüm sadece bu fotoğrafı çekenlere değil, para kazandıran çekmesine sebep olanlara da. Mesela Onedio sözde durumu kınarken kadının bu sapıkça yöntemle çekilmiş fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor.

hadiseye ne oluyor acaba bir sürü kadın öldürüldüğünde neredeydi acaba kendileri yada hayvanlar katledldiğinde şimdi çıkmış utanmadan beren saatin basına gelen talihsiz olayı fırsat bilip bunun üzerinden gündem yaratmaya çalışıyor

TÜM YORUMLARI OKU (12)