İşte Abdullah Avcı'nın Yeni Takımı

Milli takımdan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Abdullah Avcı, eski takımına geri dönmek üzere.

Spor Toto Süper Lig’e 1 senelik aranın ardından geri dönen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da hedefler yine büyük! 

2006-2007 sezonununda takımın başına geçen Abdullah Avcı, ilk yılında kulübü tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkarmıştı. Yıllarca üç büyüklerin korkulu rüyası olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası finali oynatan Avcı, 17 Kasım 2011 tarihinde ise A Milli Futbol Takımı’nın başına geçmişti.

Milli takımdan 20 Ağustos 2013 tarihinde istifa eden tecrübeli teknik adam, bu tarihten beri hiçbir takımın başına geçmedi. Geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi’nin düzenlediği panelde yeni sezonda takım çalıştırmak için yeşil ışık yakan Avcı’nın peşine eski kulübü takıldı.

Yeniden Süper Lig’de boy gösterecek olan turuncu-beyazlılar, güzel günler yaşadıkları hocalarını takımın başına geçirmek için uğraşıyor. Başkan Çağatay Kalkancı, talibi çok olan Abdullah Avcı’yı ikna etti.

KAMP PROGRAMI VE TRANSFER LİSTESİ HAZIR

Futbolu özleyen ve milli görevden sonra dinlendiğini düşünen Abdullah Avcı da Kalkancı’ya olumlu yanıt verdi. Takımı Spor Toto Süper Lig’e çıkaran Cihat Arslan ile yollarını ayıran ve ligde yeniden kalıcı olmak isteyen İstanbul BB’de Başkan Kalkancı, Abdullah Avcı’ya kulübün anahtarlarını teslim edeceğini belirtti.

Avcı da sıcak baktığı teklif sonrası kamp programını yapmaya başladı. Takıma birçok takviye yapacak olan Abdullah Avcı’nın listesinde Kayserispor’dan Okay Yokuşlu ve Sinan Bolat, Torku Konyaspor ile sözleşmesi biten Barcelona ve Arsenal formaları giyen Hleb bulunuyor. Avcı’nın ayrıca Ceyhun Gülselam ile sıcak temas kurduğu belirtildi.

Abdullah Avcı’nın önümüzdeki bir hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a imza atması bekleniyor. Avcı, son turuncu-beyazlı takımın başına son maçına 6 Kasım 2011 tarihinde oynanan Bursaspor karşılaşmasıyla çıkmıştı.

SEMİH KALKAN / Amkspor.com

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!