İstanbul ve Ankara'da Ücretsiz Toplu Taşıma Bir Hafta Daha Uzatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısı 24:00'a kadar uzatıldığını açıklanmıştı. Yapılan açıklamayla ücretsiz ulaşımın bir hafta daha uzatıldığı belirtildi. Ankara'da da 15 Temmuz'dan sonra başlayan ücretsiz toplu ulaşım seferleri bir hafta daha uzatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, daha önce İstanbul'da ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısına kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Bugün yapılan açıklamayla ise yeni düzenlemenin detayları şöyle:

'İstanbul’daki toplu taşıma araçlarından İETT Otobüsleri ve Raylı Sistemler bir hafta süreyle (7 Ağustos Pazar Saat 24.00’a kadar) 20.00-06.00 saatleri arasında ücretsiz yolcu taşımaya devam edecek.

Toplu ulaşım, 20.00-06.00 saatleri dışında ücretli olacak.

Şehir Hatları, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ ve Deniz Motorları ise artık ücretli hizmet verecek.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ankara'da da ücretsiz toplu ulaşım süresi uzatıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan ücretsiz ulaşım seferlerinin 1 hafta daha uzatıldığını bildirdi. 

Gökçek, 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi, belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray'ı da kapsadığını belirtti.

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
28.07.2016

Eminönünden iş saatinde sırf bedava diye evden çıkan çoluklu çocuklu bebek arabalı elleri en az 10 poşetli insanlardan bıktım nefret geldi. İşden eve gitmek istemiyorum. Otobüslere binemiyoruz.

01.08.2016

ahah bugün gidecektim o tarafa lakin şu postunu okuduktan sonra vazgeçsem mi dedim bir :D ya da gidip saat 8 olmadan dönmek en mantıklısı galiba :D

31.07.2016

Anayolda inmek isteyenler.. hayatlarında ilk defa İstanbul'u gezenler.. binip bir durak sonra inenler.. yıllardır görmedikleri akrabalarını bu bahaneyle ziyaret edenler.. duraklarda durmayan daha doğrusu yoğunluktan duramayan otobüsler.. çoluk çombalak tüm sülale aynı anda otobüse binip bağıra bağıra konuşanlar.. otobüs koltuklarına yapıştırmakta beis görülmeyen sakızlar ve onlarca içecek ve yiyecek ambalajı atığı.. ama olsun ücretsiz... 15 gün içinde minimumda tuttum evden dışarı çıkma periyotlarımı ve çıktığım ender kerelerde delirmemek için savaş verdim kendimle.. ama olsun ücretsiz... !!!!!!!!!

27.07.2016

bu pek hayra alamet değil bu zararı bir yerden cıkarcaklar ama nerden

TÜM YORUMLARI OKU (38)