Onedio Logo

İstanbul Valiliği, Tüm Şehirde Eylem Yasağı Getirme Kararı Aldı

Kapak Görseli

Hakkında 105 kişi ile beraber gözaltı kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık kontrolünün ardından Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne getirilecek.. Evi kolluk kuvvetleri tarafından abluka altına alınan İmamoğlu, ''Milletimi çok seviyorum. Unutulmasın ki egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Yılmayacağımı dik duracağımı mücadeleye devam edeceğimi bütün milletimizin de bilmesini istiyorum'' dedi.

Öte yandan Valilik'ten de açıklamalar geliyor. Taksim Metrosu ve Vatan Caddesi'ni kapatan Valilik, yeni bir karar daha aldı.

Valilik gözaltı kararları sonrası açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Valilik gözaltı kararları sonrası açıklamalar yapmaya devam ediyor. Görseli

Taksim Metrosu ve Vatan Caddesi'nin kapatıldığını söyleyen Valilik yeni kararlar almaya devam ediyor. İstanbul Valiliği, İstanbul genelinde eylem yasağı getirdi.

Valilik eylem yasağını duyurdu

Valilik eylem yasağını duyurdu Görseli

İstanbul Valiliği aldığı karar neticesinde 23 Mart'a kadar eylem yasağı getirdiğini duyurdu. Valilik açıklamasında 'İl genelinde kamu düzenini muhafaza etmek ve oluşabilecek provokatif eylemlerin önüne geçmek için 19 – 23 Mart tarihleri arasında her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklaması yasaklanmıştır.' dedi.

İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'nun Gözaltı Kararına "Hukuk" Hatırlatmalı Tepki
Ekrem İmamoğlu Gözaltına mı Alındı? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Neden Gözaltına Alındı?
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık Hakkında Gözaltı Kararı

Popüler İçerikler

İstanbul Barosu Yönetimi Görevden Alındı: İbrahim Kaboğlu ve Yönetimi Görevden Uzaklaştırıldı
İstanbul Barosu Yönetimi Görevden Alındı: İbrahim Kaboğlu ve Yönetimi Görevden Uzaklaştırıldı
28 Kişinin Diploması İptal Edilmişti: Ekrem İmamoğlu'yla Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimler Ortaya Çıktı
28 Kişinin Diploması İptal Edilmişti: Ekrem İmamoğlu'yla Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimler Ortaya Çıktı
Saraçhane'de Polis Müdahalesi: İmamoğlu'nun Gözaltına Alınmasını Protesto Eden Kalabalığa Biber Gazı Sıkıldı
Saraçhane'de Polis Müdahalesi: İmamoğlu'nun Gözaltına Alınmasını Protesto Eden Kalabalığa Biber Gazı Sıkıldı
YORUMLAR
19.03.2025

MUHALEFET SİNE-İ MİLLETE DÖNMELİ

19.03.2025

AKP'nin cehaletin örgütlü eyleme geçmiş hali olduğunu 10 senedir kimse kabul etmek istemediği gibi bir de sorunu muhalefette aradı. Geçen seçim AKP'ye kızıp MHP'ye oy veren süper zekâların oyunu alabilecek başka bir parti ülkede yoktu halbuki. Sorun ya adayda arandı ya çizilen yolda arandı ya da ideolojide arandı. Seni CHPKK diye linç eden şeyleri şimdi AKP-MHP ortaklığındaki yeni sürece sahip çıkıyor. Nitelikli seçmen profilinin yetersizliğini kendilerinde aramak en büyük hatalarıydı. O hataların sonuçları şimdi alınıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ