İstanbul Valiliği'nden Boğaziçi Açıklaması: 'Gözaltına Alınan 101 Şüpheli, Boğaziçi Öğrencisi Değil'

İstanbul Valiliği'nden Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarda gözaltına alınanlarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü girişinde 1 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılan izinsiz gösteriler sırasında Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce gözaltına alınan 108 şüpheliden 7'sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu, 101 şüphelinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olmadığı, 15 şüphelinin de üniversite düzeyinde eğitim görmediği, Rektörlük binasının ablukaya alınması nedeniyle gözaltına alınanlardan 50 şüphelinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu, 1 şüphelinin de başka bir üniversitenin öğrencisi olduğu tespit edilmiştir. ' ifadeleri yer aldı.

Akademik Direniş Sürüyor: Boğaziçi Öğretim Üyeleri '159' Dövizleriyle Kampüste
Emniyet Genel Müdürlüğü'den Boğaziçi Açıklaması: Polis 'Aşağı Bak' Değil, 'Aşağıdan' Dedi
Hilal Kaplan: 'Boğaziçi Oligarşisi Yıkılacak; Dönüşümün Sancılarını Yaşıyoruz'

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
02.02.2021

Yahu bunun Boğaziçili olmak ya da olmamak ile ne ilgisi var. Ortada provoke eden varsa amenna Ama o görüntüleri herkes gördü. Kafalarına göre öğrencileri toplayıp götürdüler. Şu an milyonlarca insan bu olaya tepki gösteriyor. Haksızlığa, yanlışlığa tepki göstermek için o üniversitenin öğrencisi olmaya gerek yok ki her konuda benzer durumlar var artık. İnsanların tahammülü kalmadı.

Pasif Kullanıcı
02.02.2021

Türkleri dışarıdan yıkamazsınız. Amerika içeriden karıştırmak için bile her şeyi yapıyor olabilir. Biden "bedel ödeyecekler." demişti. Her şeyi Amerikaya bağlıyorum ama gerçekten öyle. Adamlar tetikte.

02.02.2021

Salak herif zaten senin başındakiler ABD'ye biat ediyir. Biden, tayyipe görevi bırak dese 1 dakika durmaz sarayında.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ