İstanbul'un En Ünlü Restoranlarından Birinde Skandal Olay: Yemeğin İçinden Sigara İzmariti Çıktı

İstanbul'un en ünlü restoranlarından birinde skandal bir olaya imza atıldı. Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift yemeklerinin içinden sigara izmariti çıktı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

İşte skandal olayın detayları… 

İstanbul'un en ünlü restoranlarından birine giden ve yemek siparişi veren çift tabakta gördüğü sigara izmaritiyle neye uğradığını şaşırdı.

Mutfaktaki yetkililer başta iddiaları reddetse de olayla ilgili tutanak tutuldu. Restorandan kendilerine dönüş olmadığını söyleyen mağdur çift tazminat davası açacaklarını söyledi.

Skandal çok ünlü bir mekanda yaşandı. Çift masaya mantarlı tavuk siparişi verdi. Yemek yerken çatala tuhaf bir cisim takıldı. Çift kısa süre sonra tabaklarında sigara izmariti buldu.

Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti. Olayın ardından tutanak tutuldu.

Olayın mağduru olan Eray Üner yaşadıklarını böyle anlattı:

'Yemekten sigara izmariti çıktık, şok olduk. Eşim de şok oldu. Hatta, 'Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?' dedi. Mutfağa girince bir daha şok olduk. O kadar kötü, o kadar berbat, pis, kirli... Mutfakta muhtemelen sigara içildiği ve yemeğe düştüğüne inanıyorum.' dedi.

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!

Popüler İçerikler

Anket: Bozkurt İşareti Siyasi Simge mi?
13 Yaşındaki Milli Satranç Oyuncumuz Yağız Kaan Erdoğmuş Dünyanın En İyisi Olarak Anılan Carlsen'i Yendi!
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
YORUMLAR
10.05.2024

Ülkedeki gıda terörüne vurgu yapalı yarım saat olmadı amk. Sağlıklı beslenecekmişiz! Al beslen al.

10.05.2024

İstanbul’da en pahalı olduğu için prestijli zannedilen okullardan birinin yemeklerinden çıkanlar; kıl, kurt, sinek, tırnak, çivi… Kaynak, öğrenciler. Bitmişiz.

10.05.2024

Rahmetli Seyfi Dursunoglu bir roportajinda disarida yemek yemedigini cunku mutfaklarinin temizligine guvenmedigini soylemisti ve eklemisti Mutfak tuvaletin yaninda bu bile suphelerim icin yeterli! Kendisine katiliyorum, disarida yemek yerken icim hic rahat etmiyor,kimin neyi nasil ve ne ile yaptigini hic bilmiyoruz!

Mehmet Şef olaya dahil olsun, Danilo'yu da yanına alsın... Somer'i götürmeyin, o bu aralar götürüyor zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (18)