İstanbul Sözleşmesi'nin Erkekler İçin Bir Kölelik Kanunu Olduğunu Söyleyen Sema Maraşlı'nın Beyninizi Yakacak Tweet'leri

Erkeklerden çok erkeklerin hakkını savunuyor.

Kadınların "şiddete karşı sigortamız" dediği İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili tartışmalar hala devam ediyor. Bir kesim gerçeği yansıtmayan iddialarla ve sözleşmenin maddelerini çarpıtarak bu belgeyi iptal ettirmeye çalışıyor.

Aslında bu sözleşmenin tartışmaya açılması bile fiyaskoyken saçma sapan argümanlar üreterek kadınların sigortasını ellerinden almaya çalışıyorlar. Söylenenler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor.

Yazar Sema Maraşlı da varını yoğunu ortaya koyarak sözleşmeye karşı çıkanlardan sadece biri. Bir kadın olarak, kadınların değil de her durumda erkeklerin haklarını, psikolojilerini erkeklerden daha çok düşünüyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Maraşlı'nın yazdığı bu tweet'lerin ve diğerlerinin sözleşmeyle uzaktan yakından alakası yok. Kadınların derdi cinsiyetsizliği yaymak ya da erkeği kadınlaştırmak değil, tamamen insanca yaşamak. Bunu hala neden anlamakta güçlük çekiyorsunuz?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kendisi yaptığımız bu içerikleri okuyarak doğru bildiği yanlışları öğrenebilir.

Bazılarının Rezil Tehdit Olarak Gördüğü Kadınların ise Şiddete Karşı Sigortamız Dediği İstanbul Sözleşmesi'nin Asıl Amacı Ne?
Ahlakımızı Bozacağı, Aile Kurumunu Yıkacağı Söylenen İstanbul Sözleşmesi'yle İlgili Doğru Bilinen 12 Yanlış

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.08.2020

en buyuk hatamiz istanbul sozlesmesinin maddelerini konusup, insanlara anlatmak yerine, istanbul sozlesmesine sacma sapan karsi cikan insanlari ciddiye alip polemige girmemiz. cahil cuhelayi bir anda karsina denk alip taraf haline getiriyorsun. ve turk halkida hic bir seyi okuyup dusunmedigi icin kendine yakin olan tarafi tutarak olaylari degerlendiriyor. hic bir anlami yokkken istanbul sozlemesinin karsitligina taraftar toplamis oluyoruz.

10.08.2020

Şiddetten hoşlanıyor bu:)kesin eminim

savunduğun sözleşme çokmu koruyor yoksa dahamı körüklüyor

10.08.2020

''Bir erkek blablabla yüzünden şikayet etmeyi şerefine yediremez ve etmez.'' diye bir savunma mı olur ya? Gitsin etsin kim ne diyebilir? Savunmaya bak! Salak bu kadın ya! Şeytan diyor ki ''Böyleleri şiddete uğrasa da gıkını çıkartma! '' Ama biz bunun gibi değiliz işte. Birisi tarafından şiddet görse yine nefret kustuğu kadınlar onun yardımına koşacak. MAL İNSAN!

31.10.2023

Öf desen şiddet, pöf desen şiddet sözleşmeye göre.

TÜM YORUMLARI OKU (51)