İstanbul Sözleşmesi İçin Oturma Eylemi Yapan Kadınların Arasına Katılmaya Çalışan Murat Övüç, Eylemden Kovuldu!

Siz ne düşünüyorsunuz?

Murat Övüç, ülkemizin var ettiği 'sosyal medya fenomenlerinden' yalnızca biri. Onu artık neredeyse hepimiz tanıyoruz.

Çektiği videolarla ünlenen Övüç, son zamanlarda havadan sudan konuşmalarıyla değil; kadınlara karşı söylemleriyle gündeme geliyor.

Yıllardır kadınlarla ilgili çeşitli söylemleriyle tepki çeken Övüç, son olarak Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından yayınlanan videosuyla tepki çekmişti. Övüç'ün, "Kadınlar adamlara saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar... E tabii erkekler de... Tabii ki şiddete karşıyım ama herkes çizgisini bilmeli. Kadın erkeğin her zaman bir adım gerisinde duracak" sözleri tepki çekti.

Hatta bunun üzerine çirkinleşmeye devam ederek, kendisine tepki gösteren Yeşim Salkım'a ağza alınmayacak hakaretler etmişti.

Bu Kadarına da Pes! Murat Övüç Çıktığı Sahnede Yeşim Salkım'a Ağza Alınmayacak Hakaretler Etti, İzleyenler Onu Alkışladı!

İşte kadınlar hakkındaki bu söylemleriyle tepki çeken Övüç, Bodrum'da İstanbul Sözleşmesi için oturma eylemi düzenleyen kadınların arasına girmeye çalıştı; ancak geçmişteki söylemleri nedeniyle eylemden kovuldu!

Turizmci Cihan Aylin Bozkurt, arabasıyla meydandan geçerken durarak eyleme katılmak isteyen sosyal medya fenomenine, “Buraya gelme önce kadınlar şiddete uğrarken iki yıl önce söylediklerini düşün, buraya aklanmaya gelip kendini aklayamazsın, burada seni aklattırmayız, gidiniz buradan." diyerek tepki gösterdi.

Aylin Bozkurt'un tepkisine diğer kadınlar da katılınca, Övüç meydandan ayrıldı.

Övüç ardından, “Eylemi görünce durup yanlarına geldim ama bana haksızca tepki gösterdiler, iki yıl önceki konuşmamı yeni diye anlatıyorlar, işte bu cahil kadınlar yüzünden bir şey yapılamıyor, cahiller” diyerek eylem yapan kadınlara tepki gösterdi.

Övüç, sosyal medyada da tepki çekti!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
04.08.2020

2.3 milyon gerizekalı bunu takip ediyorken hiç bir önemi yok

04.08.2020

İnstasına mı baktın 😝

04.08.2020

Eee zamanında bu elemana gereksiz diyince eşcinsel düşmanı oluyorduk ama bunu eşcinsel olduğu için değil gereksiz hareketler yaptığı için eleştiriyorsun. Hadi 2 sene önceki konuşman ki bu da affedilemez ama daha yeni sovmedin mi yeşim salkıma

Harikasınız hanımlar,haddini bildirdiniz bu vasıfsıza,kendini aklamak için gelmiş kesinlikle,alkışlıyorum sizleri

TÜM YORUMLARI OKU (43)