İstanbul Seçim Anketi: Ekrem İmamoğlu’ndan Murat Kurum’a Fark

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için en büyük yarışın İstanbul’da geçmesi bekleniyor. Son yayınlanan seçim anketine göre, mevcut başkan Ekrem İmamoğlu’nun, AK Parti adayı Murat Kurum’a yaklaşık yüzde 4 oranında fark attığı görülüyor.

Türkiye geçtiğimiz mayıs ayında yapılan genel seçimler sonrasında yeniden seçim atmosferine girdi.

Partiler, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için sıkı çalışma içinde. AK Parti ve CHP’nin en büyük yarışı ise kuşkusuz İstanbul’da olacak.

ASAL Araştırma, AK Parti’nin İstanbul adayının belli olması sonrasında yaptığı saha araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

ASAL’ın seçim askerine göre; Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’un 3,6 puan önünde.

Şirketin açıklaması şöyle: "İstanbul saha araştırmamızı soranlara ithafen; Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum’dan 3,6 puan önde.. İyi Parti- DEM Parti-Yeniden Refah Partisi ile Diğer Partilerin adaylarının açıklanmasının ardından yapacağımız çalışmalarda tablo daha da netleşmiş olacak.”

Anket sonuçları 👇

Bu haber de ilginizi çekebilir

İlk Belediye Seçimi Anketi: Ankara ve İstanbul'da Kim Kazanır?

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
16.01.2024

Öncelikle anketlerin gerçeğini yansıtmadığını gördük. İstanbul dahil birçok ili chp kaybeder diye düşünüyordum ancak eski bakanı aday yapmaları AKP'nin lehine olmaz gibi, ha tabi seçmeni her defasında bizi şaşırtmayı başarıyor, ki aday önemli değil hepsini tek kişi yönetiyor bundan da yola çıkarsak Kurum'un da şansı yüksek olabilir.

16.01.2024

AKP'ye kızıp arka bahçesine oy veren bir kitle var sonuçta. Herifler adayı, bunu düşünerek çıkarıyorlar. :)

16.01.2024

Genel seçimlerden sonra anketlere inanmıyorum çünkü anketlere fark atacak derecede çalıyor adamlar. Sadece tek bir adrese yüzlerce yeni seçmen kaydedilir mi.

16.01.2024

bye bye ekrem

Çok beklersin

TÜM YORUMLARI OKU (35)