İstanbul Sağanak Yağışa Mahkum Oldu: Alt Geçitte İki Kişi Mahsur Kaldı, Caddeler Göle Döndü

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da kuvvetli yağış etkili oluyor. İstanbul'da birçok ilçede yağış nedeniyle su baskınları yaşandı, bazı alt geçitler suya gömüldü. Bayrampaşa'da alt geçitte bir araç suya gömülürken, iki kişi de mahsur kaldı.

İstanbul'da kuvvetli sağanak etkili oluyor. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle kentte birçok nokta su baskınları yaşandı.

İstanbul Bayrampaşa'da alt geçitte araç mahsur kaldı.

İstanbul'da bazı köprülerin altında araçların geçemediği ve trafik yoğunluğu oluştu.

Ekipler sel baskına karşı önlem almaya çalışıyor

Sağanak yağış nedeniyle araçlar geri geri çıkmak durumunda kaldı. Sağanağın etkili olduğu bölgelerde belediye ekipleri rögar kapaklarını açarak sel baskınına karşı çalışma başlattı.

Yağmur özellikle Avrupa yakasında etkili oluyor.

Esenyurt, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR

94den 2019a kadar yönettikleri ilde yandaşa ve araplara peşkeşten başka bir şey yapmayanlar, 2 yıldır görevde olan ve belediye meclisinde çoğunlu olmadığından bir şeyler yapabilmek için 40 dereden su getiren adamdan alt yapıyı düzeltmesini bekliyor.

aklıma gelmişken şunu da yazayım. tüpçüye 750 milyon dolar kredi verip geri istemeyen kamu bankaları ankara ve istanbul belediyelerine kredi vermiyor .d.d.d.d

15.06.2021

Ulan imamoğlu o altgeçitleri yaparken yağmur yağacağını hiç düşünmedin mi? 20 yıldır istanbulun amına koydun sen nasıl adamsın?

15.06.2021

Belediye altyapı sorununu hala çözmemiş mi, bu ne hal?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ