İstanbul ile Ankara Taksicilerini Kıyaslayarak Yaptığı Nokta Atışı Tespitlerle Hepimizi Güldüren Kullanıcı

İstanbul'da taksi sorunu malum... Bir yerden bir yere gitmek isteyen İstanbullu vatandaşların yakın mesafe-uzak mesafe derdi bitmiyor, arayınca taksi bulunmuyor. Oysa Ankara öyle mi? Ankaralılar taksinin t'sinin söyleyince taksi geliveriyor. 

Bu sözlerimiz şaka gibi gelse de sosyal medyada bir kullanıcı taksi sorununu Ankara ve İstanbul özelinde ele aldı. Ankara taksicisi ile İstanbul taksicisini kıyaslayınca bakın ortaya ne çıktı...

Benzine ayrı, taksi ücretlerine ayrı zam gelirken taksiye binmenin hayal olduğunu söylesek yeridir.

Bir de üstüne ihtiyaç olunca taksi bulamayan İstanbullular aylardır isyan ediyor. Ankaralıların ise bu konuda tuzu kuru gibi görünüyor.

Bir Twitter kullanıcısı Ankaralı ve İstanbullu taksicileri karşılaştırdı. Her ikisinin de özelliklerine bakınca fark ortaya çıktı.

"İstanbullu taksici uzun mesafe mi, kısa mesafe mi, diye sorar. Seni arabasına almadığı için siyasi görüşünü bilemezsin. Oysa Ankaralı taksici ile ahbap bile olabilirsin." İşte o tweet:

twitter.com

Haklı mı derseniz, buyrun yorumlara...

twitter.com

"Ankara’nın en güzel yanı aşırı kibar taksicileri. Biz İstanbullulara turist silkeleme küfür kıyamet vahşet dolandırıcılık lazım alışık değiliz böyle muameleye"

twitter.com

"Ufak tefek sorunlar olsa da, Ankara Taksicisi candır.."

twitter.com

"vallahi ankara taksicilerinden razıyız tunalıdan kızılaya yürümeyelim dedik adam geldi ben zaten dönüyom kızılaya 5 kişi gelin 30 lira yeter dedi bindik yolda maluma sövdük sonra helalleştik gittik ankara taksicis adamdır ihtiyacın oldu mu gelir yardımına"

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Taksi Zamlarını Kabul Etmeyen Eyüp Aksu'nun Kontak Kapatma Tehdidine Komik Tepkiler: 'Zaten Binemiyoruz'
Plaka Lobisi 'İhya' Olacak: Taksi Plakalarının Değerine Zam Ayarı
İtalya’da Gece Kulübünden Çıkan Gençlere Ücretsiz Taksi Hizmeti Verilmesi Kahkahalara Boğan Tepkilere Yol Açtı
Tehditler Savurdu: Taksim'de Yolcu Seçen Taksici Taşkınlık Çıkardı Ardından da Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR
10.08.2023

İstanbul'da taksi yasaklansın evet kurunun yanında yaşta yanacak ama yaş olarak bahsettiğim iyi taksici sayısı %1 falan olduğu için onlarda kusura bakmasınlar. İstanbul'da taksici terörü diye birşey var. Diyelim ki o gün hayatınızın en şanslı günlerinden biri ve taksi buldunuz... Kazıklanmaya hazır olun, aşşağılanmaya hazır olun, zorla taksiden indirilmeye hazır olun, ne can güvenliğiniz var ne mal güvenliğiniz var. Hepsinin gözünü para hırsı bürümüş, arapsanız ve cebinizde bol miktarda para varsa sorun yok. Çoookk güzel düdüklerler. Ha unutmadan, bu taksiciler müslüman ha :)

10.08.2023

Kesinlikle öyle.Adama 10 kere etlik şehir hastanesi dememize rağmen bizi bilkent’e götürüyordu dayı.Yanlış yolda olduğumuzu anlayınca söyledim.O da zor duyan bi dayıydı.Aradı işte oğlunu falan hesapladılar bizim evden.Geldiğimizde 450 lira tutmuştu ama benim hatamdı diyerek ev-hastane arası 240 lira olan ücreti aldı.

10.08.2023

İstanbulda olsa kavga çıkarır o parayı alırdı.Siz yanlış söylediniz falan diye.O günden sonra Ankaralılar olarak taksi konusunda şanslı olduğumuzu anladım.

10.08.2023

Gerçekten, Ankara taksicileri böyle. Ağaçta asılı çağırma butonu ile 5 dakika içinde taksi bulabilirsin. Tek fark, Ankara'da taksi biraz daha pahalı.

10.08.2023

artık ne ucuz ki, bari hizmet kaliteli olsun 👍🏻

TÜM YORUMLARI OKU (13)