İstanbul İçin Uyarılar Devam Ediyor: Meteoroloji'den Sonra AKOM'dan da Uyarı Geldi

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış için uyarıda bulundu. 

AKOM, yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını çağrısında bulundu.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olacak sağanak yağış için uyarıda bulundu.

AKOM’un açıklamasında, “Salı günü sabah 07.00’den itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olacağı tahmin edilmektedir. Öğle saatlerine kadar (12.00) devam etmesi beklenen yağışların, İstanbul'un kuzey ilçeleri ve Boğaz çevresinde kuvvetli şekilde (15-30 kg/m) etkili olabileceği tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

AKOM, yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını çağrısında da bulundu.

Meteoroloji’den İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR

aşırı yağmurdan sonra,tıkanan bir kaç cadde olur,bir kaç dükkanı su basar,belki çalışmayan otobüs,ve metrobüs olur,ya sonrası öne a haber,sonra yandaş medya,donra sosyal medya,hatta burada akpi değilimcilerden tutunda,Ata ya küfredenler dahil,imamoğlunun ne kış tatili kalır,ne balıkçı muhabbeti,hazımsızlık kötü bişey,

27.08.2024

Orası öyle de ama yapsınlar artık bir zahmet ya. Biz karşı iktidarı bunun için eleştirdik. 6 senedir Mansur Yavaş'ta orada Ekrem İmamoğlu'da. Neden yine aynı görüntüleri izliyoruz her yağmur yağdığında. Görevlerinin ilk seneleri olsa tamam da yani üstünden 5 yıl geçmiş. Eğer eleştirmezsek de o zaman malum parti yandaşlarından farkımız kalmaz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ