İstanbul Havalimanında Mahsur Kalan Turistler, 'We Need Hotel' Sloganı Attı: Çevik Kuvvet Ekipleri Sevk Edildi

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar iptal edilince ve ulaşım da sağlanamadığı için havalimanından ayrılamayınca insanlar geceyi yerlerde yatarak geçirdiler. Bugün de uçuşlar iptal edilince ve mağduriyet de giderilemeyince havalimanındaki turistler 'We need hotel' sloganları atmaya başladılar.

İşte o anlar... 👇

Yabancı turistler isyan ettikleri anları paylaşmaya başladılar: 👇

Turistler slogan atmaya devam ediyor: 👇

Protestolardan farklı görüntüler gelmeye devam ediyor: 👇

Protestolar sonrasında İstanbul Havalimanı'na çevik kuvvet ekipleri sevk edildi: 👇

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
25.01.2022

Bu havalimanı inşaatı sırasında onca uzman hava koşullarıyla ilgili kaygılarını kuşların göç yolu üzerinde olduğunu İstanbul'un da son kalan ormanlarının tahribe uğrayıp ekosisteme zarar vereceği konusunda defalarca uyarmıştı. Sonuç turiste karton dağıtıyorsun.

Şuan yaşadığımız kar yağışının havalimanıyla alakası olduğunu sanmıyorum:) Keza ülkenin pek çok yerinde benzer kar yağışları yaşanıyor. Havalimanında otel de mevcut, isterlerse orada konaklayabilirler. Eğer vizeleri varsa havalimanından çıkıp da konaklayabilirler. Yani bazen eleştiri yaparken neyi eleştirdiğimizi bilmiyormuşuz gibi geliyor bana:) Bu bütün yurtdışı uçuşlarında böyledir ama işte :) Neyse yine de çabanıza sağlık:)

25.01.2022

Bunların hepsi fetocu, hain, terörist🤣

25.01.2022

Yaani. Sen herkesi Türk milleti gibi uysal mı sandın? Serersin spor salonuna yanyana bir sürü döşek, Türk sabaha kadar mışıl mışıl uyur, üstüne teşekkür de eder. Ama gevur öyle değil. Olması gerekeni bilir, talep eder ve ama öyle ama böyle alır.

TÜM YORUMLARI OKU (51)