THY'den Açıklama: İstanbul Havalimanı'nda Seferler Ne Zaman Başlayacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur. ' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Daha önce DMHİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin 13:00'e kadar uzatıldığını açıklamıştı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DMHİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle İstanbul Havalimanı pistlerine uçak iniş kalkışı yapılmayacak olup, kapalılık durumu 25 Ocak saat 13:00'a kadar uzatılmıştır' dedi.

Aprondaki uçaklarda bekleyen yolcular tahliye edildi

İGA, apronda bulunan uçaklarda kalan yolcuların tahliye işlemlerini gerçekleştirdi.

İGA'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'An itibarıyla İstanbul Havalimanı'nda tüm yolcularımızın tahliye işlemleri tamamlanmıştır.' denildi.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
25.01.2022

Atatürk Havalimanının kapatılması sadece turizme, ulaşım kolaylığına, prestijimize ve maneviyatımıza zarar vermedi aynı zamanda zırt pırt uçuşa kapatılan bir mühendislik faciasına muhtaç olmamıza neden oldu.

25.01.2022

Sen hiç hayatında uçağa binmemişsin sanırım , ben en az 3 kere Atatürk hava alanının uçuşa kapatılması sebebiyle toplantılarımı erteleyip eve döndüm. "Uçak kazası raporu" belgesellerini izle , kafan almayabilir ama bir dene , Allahtan ümit kesilmez belki anlarsın , hadi "Amin" (tutmayacak duaya amin demem ama sana ayrıcalık tanıyayım dedim) .

25.01.2022

tabiat ana böbürlenen megaköye haddini bildirdi

TÜM YORUMLARI OKU (13)