İstanbul Havalimanı'nda 'Otele İhtiyacımız Var' Diyerek Slogan Atan Turistlerin Yerlerde Uyudukları Anlar

Yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşların iptal edilmesiyle İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalan insanlar bugün 'Otele ihtiyacımız' var diyerek slogan atmışlardı.

O insanların protestosu sonrası İstanbul Havalimanı'na çevik kuvvet ekipleri sevk edilmişti: 👇

İstanbul Havalimanında Mahsur Kalan Turistler, 'We Need Hotel' Sloganı Attı: Çevik Kuvvet Ekipleri Sevk Edildi

O insanların yerlerde uyuduğu anlar paylaşıldı: 👇

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
YORUMLAR
25.01.2022

Türkiye her sınavda kalıyor maalesef. Doğal afetlerin hepsinde önlem bireysel olsa da sonradan destek kısmında Maalesef her zaman sınıfta kalıyoruz. Buda demek oluyorki DEVLET maalesef halkı için değil HÜKÜMET için kullanılıyor.

25.01.2022

12 saat boyunca kuzey marmara otoyolunda mahsur kaldık yalvar yakar en yakın köyün muhtarıyla iletişime geçip getirttik bir anne ve çocuğunu naklettirdik bir kısım ise sabaha karşı jandarma aracıyla kurtarıldı sabah olup kar ve tipi dinene kadar doğru düzgün çalışma yapılmadı tuzlama yoktu küreme aracı yoktu erzak yardımı yapılmadı tek erzak yardımı itfaiyecilerin kendilerine gelen kumanyalardan fazlalarını bize dağıtmasıydı ayrıca kuzey marmara otoyolu işletmeleri tabiatıyla telefonlarını açmadı

26.01.2022

Avrupada ve Amerikada dogal afet ve teror saldirisi yuzunden defalarca havalaninda kaldim, kasirgada yollarda surundum, ama bizdeki ucuz tepkileri hic gormedim. Tepkiler olur, ama kimse kar yagdi diye yerel idareye saldirmadi. Daha yeni Virginya eyaletinde otobanda donup ulen suruculer oldu... kimsede Va yonetimi suclamadi. Bizdeki kemigi yagli trollerin IBB maaslari eksilince isi firsata cevirmisler, Imamogluna saldiriyor, Yemeyiz..Ayrica Kara Yollari Mudurumu bu adam?

TÜM YORUMLARI OKU (8)